Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı izlerken korkudan gözlerini kaçıran kaç kişiyiz?

Masumlar Apartmanı izlerken korkudan gözlerini kaçıran kaç kişiyiz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde önceki hafta Naci karakterinin hikayeden ayrılmasının ardından hikayeye bir haller oldu.. Dizide sanki umut ve geleceğe inançla bakma konusu kapatıldı, korku duvarları bir bir örüldü…

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi öyle bir değişim sergiliyor ki, dizi hayranları dram yapımından bir korku dizisine doğru geçişe şahitlik ediyor…

Masumlar Apartmanı dizisini izlerken korku yaşadığını, bazen gözlerini sahnelerde kaçırdığını belirten birçok izleyici var… Sosyal medyada “Korkudan gözlerimi duvara çeviriyorum” diye yorum yapmaya başlayanlar var…

“Dizi dönüşüm geçirdi, artık bir korku filmi” diye yorum bırakanlar, özellikle Han karakterinin bodrumda sakladığı kişinin kim olduğunu da çok merak ediyor. Bu kişinin kim olduğu ortaya çıkmadı. Yeni bölümde yine bu konu öne çıkacaktır. Birçok izleyici Naci olduğunu düşündü ama ters köşe gelebilir.

Masumlar Apartmanı izlerken korkudan gözlerini kaçıran kaç kişiyiz? 7

Esat ve Gülben ilişkisinin de öne çıktığı son haftalarda, Gülben’deki inanılmaz değişim de izleyicileri korkutmaya başladı… Safiye dizinin adeta en masumu konumuna getirilirken, Naci’nin gidişinin ardından hikayenin bu kadar sert değişim yaşaması da herkesi fazlasıyla şaşırttı.

13 Nisan Salı akşamı 29. bölümü yayınlanan diziye olan ilgi biraz azaldı ama bu korku havasından sonra reytinglerin bundan nasıl etkileneceği de merak ediliyor.

Kazan dairesinde Han’ın tutsak aldığı kişiye yemek getirmesi, gazoz ve kitap vermesi akıllara Naci’yi getiriyor. Tansel Öngel ile yeni bir anlaşma yapılmadığı ama yapımcının görüşmelere başlayacağı bilgisi gelmişti. Yani Naci karakteri diziye tamamen veda etmiş olmayabilir. Ancak Tansel Öngel son dönemde birçok teklif alıyor. Oyuncu, şayet diziye dönmek istemez ise bu da hikayede Naci’nin devamı önündeki engellerden birisi olabilir.

Esat’ın ortadan kaybolması, Esra’nın apartman içinde saldırıya uğraması üst üste gelince izleyiciler bir hayli korktuklarını belirten yorumlar yaptı.

Gittiği psikiyatrda sinir krizi geçiren ve agresif tavırlar sergileyen Han’ın bir hastanın boğazına sarılması da izleyicileri fazlasıyla gerdi.