Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Erdal Özyağcılar’dan yıllar sonra gelen Uğur Yücel itirafı!

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar’dan yıllar sonra gelen Uğur Yücel itirafı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Usta oyuncu Erdal Özyağcılar en son Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde ‘Hasan Ali’ karakteriyle izleyicinin karşısına çıktı.

Sadece bir sezon dizide kalan, yeni sezonda diziden ayrılan Erdal Özyağcılar Blommberg HT’de yayınlanan Fatih Altaylı ile Bire Bir Programı’na konuk oldu.

Kariyeri boyunca birbirinden farklı çok değişik rollerde izleyici karşısına çıkan Özyağcılar programda işine olan aşkını anlattı. Erdal Özyağcılar, “Çok esnek bir oyuncuyum. Gazoz şişesinin içine girer, çıkarım. Komedi bile yapsam altında dram varsa hikayesini vermek lazım.

İşime aşığım; Kara sevda… Çalışkan bir insanım. Zorlamayı severim. Her yeni iş bana yeni bir sorumluluk yüklüyor. 8-10 saat uyumadan sahneye, sete çıkmam. Yeteneğinin üzerine çalışmazsan olmaz” şeklinde konuştu.

Usta oyuncu yıllar sonra kariyeri ile ilgili de bir itirafta bulundu. Yıllar önce, Ertem Eğilmez’in ‘Arabesk’ filmini reddederek, ‘Bizimkiler’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan Özyağcılar, bu kararının kariyerinde dönüm noktası olduğunu söyledi.

Usta oyuncu, “Arabesk’te Uğur Yücel’in rolü bana verilmek istenmişti. Çok üzüldüm, niye oynamayacağımı özür içinde anlattım Ertem Eğilmez’e. Ve iyi de yapmışım. Bugün benim geldiğim noktada konservatuvar ve Yıldız Kenter’den sonra ‘Bizimkiler’ dizisinin çok büyük etkisi vardır. 14 yıl sürdü, 9 sene rol aldım. Kurgusu ve yazımı çok doğruydu. Bugünün koşullarıyla çekilse yine alır götürürdü.” dedi.

Fatih Altaylı ile Bire Bir Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;