Ana sayfa Sosyal Medya Balkan Ninnisi dizisi biten Erdal Özyağcılar, dijital dizilere kızarak kendi hikayesini yazdı!

Balkan Ninnisi dizisi biten Erdal Özyağcılar, dijital dizilere kızarak kendi hikayesini yazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıllar sonra yeniden Makedonya’ya giden ve Balkan Ninnisi dizisinin başrolünde yer alan Erdal Özyağcılar, daha önce Elveda Rumeli projesi için bu ülkede bulunmuştu. Geçmişe doğru nostaljik seyahatlerde yaptığı Üsküp’teki çekimlerin tamamlanmasının ardından usta oyuncu yeniden İstanbul’a dönmüştü.

Dizinin bitmesinin ardından herhangi bir şey yapmadığını anlatan oyuncu, orada çok yorulduğunu ve hastalık geçirdiği için de kendisini yorgun hissettiğini anlattı.

Dizi dünyasının dijital platformlar da yaygınlaşınca küçük bir sanayiye dönüştüğünden bahseden Erdal Özyağcılar, “Başarılı işler çıkartıyorlar” diye konuştu.

Dijital projeleri son 1,5 yıldır izlediğini anlatan oyuncu, çok şaşırdığı projeler olduğunu anlattı. Özyağcılar, “Bütün hikayelerde doğa güçleri, hayaletler, cadılar var. Nasıl insanlar bu dizileri seyrediyorlar, iki bölüm sonra sıkılıyorsun. Hepsinde bir gariplik var. Samimi değil, kolay” diye konuştu.

Erdal Özyağcılar, bu dijital dizi projelerine kızdığı için kendisinin korku odaklı ama gerçekçi bir hikaye yazdığını anlattı. Usta oyuncu, “Cenaze hizmetleri yapan bir aileyi yazıyorum” diye konuştu.

İçeriği konusunda çalınma korkusu nedeniyle detay vermek istemeyen Erdal Özyağcılar, 24 Şubat’ta vizyona girecek olan Güven Bana filmine dikkat çekti.

Kendisinin de rol aldığını ve yönetmen Selçuk Aydemir ile birlikte çalıştıklarını anlatan oyuncu, “Onu seyredin, çok enteresan bir film oldu. Güven Bana’yı Japonya’da, İngiltere’de ya da İtalya’da oynatın gülerler. Evrensel bir komedi filmi oldu” şeklinde konuştu.