Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Özyağcılar yine TRT1 ekranında ve yine alıştığınız bir aile dizisinde!

Erdal Özyağcılar yine TRT1 ekranında ve yine alıştığınız bir aile dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, geçtiğimiz sezon Balkan Ninnisi isimli diziyle TRT1 ekranında hayranlarının karşısına çıkmıştı. Yıllar önce Makedonya’da Elveda Rumeli dizisini çeken oyuncu, yine aynı ülkede bu sefer farklı bir hikaye ile izleyicilerin karşısına geçti.

Balkan Ninnisi dizisi de başarılı performansı ile göz dolduran bir hikaye oldu. Geçtiğimiz yaz aylarında yayınlanan Balkan Ninnisi’nin ardından bir süredir dinlenmekte olan Erdal Özyağcılar’ın yeni dizi projesi ortaya çıktı.

Usta oyuncu yine TRT1 ekranında ve yine yaz döneminde yayınlanacak olan Benim Güzel Ailem isimli projede hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncunun yeni rolü yine izleyenleri hüzünlendirecek gibi gözüküyor.

Dizinin ilk fragmanı da paylaşıldı. Rasim karakterini canlandıracak olan Erdal Özyağcılar’a dikkat çekici bir oyuncu kadrosu eşlik edecek. Özellikle de komedi performansı ile milyonların sevgisini kazanan Onur Buldu gibi önemli bir ismin de projede olmadı, bu yeni dizinin seyir zevkini fazlasıyla artıracak gibi gözüküyor.

Erdal Özyağcılar yine TRT1 ekranında ve yine alıştığınız bir aile dizisinde! 7

Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Barış Yıldız, Erdem Akakçe, Ebrar Karabakan, Toprak Can Adıgüzel, Nergis Kumbasar, Serra Pirinç gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Benim Güzel Aile dizisi dikkat çekecek bir aile projesi olarak öne çıkıyor.

Yönetmenliğini Sadullah Celen’in yapmakta olduğu dizinin senaryosunu Baykut Badem yazdı. Once Again isimli diziden uyarlanan Benim Güzel Ailem dizisi yakında TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak.

Hem bir aile hikayesi olan dizi aynı zamanda komedi sahneleri de arayanlar için bulunmaz bir fırsat olacak gibi gözüküyor.