Ana sayfa Dizi Fragmanları Görkem Sevindik’in Erkek Severse dizisi için bir temennisi var!

Görkem Sevindik’in Erkek Severse dizisi için bir temennisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bein Connect platformu için çekimleri başlayan Erkek Severse isimli projede de yer alan Görkem Sevindik, Alperen Duymaz ile aynı sette buluştu.

Aynı dönemde Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminin de çekimlerinde yer alan oyuncu, iki farklı sette yoğun bir tempoda yoluna devam ediyor.

Yeni dizisi hakkında konuşan oyuncu, “Güzel, romantik komedi, tatlı güzel bir iş. 13 bölüm çekeceğiz, bakacağız. İnşallah devamı da gelir. Çok keyifli bir iş. Orada da izleyiciyi çok güzel bir hikaye bekliyor” diye konuştu.

Oyuncunun açıklamaları dizinin beğenilmesi durumunda devamının geleceği anlamını da taşıyor.

Erkek Severse isimli dizideki karakterinden bahsedemediğini, henüz rolün yeni olduğunu anlatan Görkem Sevindik, üst üste projeler yaparak ilerliyor.

Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminin kadrosunda da bulunan oyuncu, her iki yapım için de yoğun bir çaba içine girdi.

Görkem Sevindik'in Erkek Severse dizisi için bir temennisi var! 7

Kübra Siyahdemir ile evli olan oyuncu, 4 ay önce oğluna da kavuştu. Baba olan ve bunun mutluluğunu yaşayan Görkem Sevindik, babalığın çok keyifli bir duygu olduğunu söyledi.

Oğlunun 4. ayı geride bıraktığını ama iletişime henüz başlayamadıklarını belirten oyuncu, eşine yardımcı olduğunu da söyledi.

Görkem Sevindik hayranları oğlunun ünlü oyuncuya benzediğini belirten yorumlar yapıyor.