Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Nebahat Çehre Aşk-ı Memnu dizisindeki rol arkadaşları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu!

Usta oyuncu Nebahat Çehre Aşk-ı Memnu dizisindeki rol arkadaşları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2008-2010 yılları arasında yayınlanan ve unutulmaz diziler arasına adını yazdıran  Aşk-ı Memnu dizisi, oyuncularının yaptığı açıklamalarla yıllar sonrada gündeme gelmeye devam ediyor.

Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu gibi önemli isimlerin baş rolünde yer aldığı dizi yayınlandığı dönemde çok ses getirdi. Ünlü oyuncu Hazal Kaya, dizi çekilirken daha 18 yaşındaydı…

Aşk-ı Memnu dizisinde ‘Nihal Ziyagil’ karakterine hayat veren Hazal Kaya, 2 sezon ve toplam 79 bölüm süren diziyle birlikte büyük bir popülerlik kazandı.

Nihal karakterinin yaptıklarını çok saçma bulduğu için bu karaktere bir türlü ısınamadığı itirafını yapan Hazal Kaya, “O zamanlar ben Nihal ile yaşıttım, onu oynarken.. O kadar saçma geliyordu ki, yaptığı her şey. Verdiği tepkiler. ‘Niye bu kadar hassassın. Her şeye bayılıyorsun, canın sıkılıyor’ diyordum… ”

Usta oyuncu Nebahat Çehre Aşk-ı Memnu dizisindeki rol arkadaşları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu! 30

Hazal Kaya, kendisini üne kavuşturan ‘Nihal’ karakterini canlandırdığı zaman da onun kararlarını ve tavırlarını eleştirel bir yaklaşım içinde olduğunu söyledi.

Aşk-ı Memnu dizisinde Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren usta oyuncu Nebahat Çehre ise Hazal Kaya’nın açıklamalarıyla ilgili şunları söyledi; “Sonuçta Hazal ‘Nihal’ karakteriyle başarıyı yakaladı, o zamanlar çocuktu ve liseye gidiyordu. O dönem Hazal için büyük çıkış oldu.”

Eski rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’dan da övgüyle bahseden Nebahat Çehre “Çok severim, çok başarılı ve naif bir insan. Yakışıklılığını unuttu ve çok iyi bir oyuncu oldu. Eşini de çok seviyorum, birbirlerine çok yakışıyorlar. Başak Kıvanç’ı hep yukarı çıkaracak bir kadın” diye konuştu.