Ana sayfa Dizi Haberleri Kulüp’le zirveye çıkan Salih Bademci’nin yeni projesi ne olacak? İki bomba projede adı geçiyor!

Kulüp’le zirveye çıkan Salih Bademci’nin yeni projesi ne olacak? İki bomba projede adı geçiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021’de yıldızı en çok parlayan erkek oyuncu Salih Bademci oldu. Arka arkaya imza attığı projeler ve ortaya koyduğu müthiş oyunculuğuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Bademci’nin yeni projesi merakla bekleniyor. Yetenekli oyuncunun adı iki proje için konuşuluyor.

2021 Salih Bademci’nin yılı oldu. İstanbullu Gelin dizisiyle çok sevdiğimiz Bademci, geçen yıl üç projede yer aldı. Bademci’nin projelerinden biri başrolünü Özge Özpirinçci’yle paylaştığı İlk ve Son dizisiydi. BluTV’de yayınlanan dizi büyük beğeni topladı.

Bademci ardından Show TV’de yayınlanan ve başrolünü Burçin Terzioğlu ile paylaştığı Yalancı dizisiyle ekrana geldi. Bademci bu dizide psikopat bir doktoru canlandırdı. Dizi çarpıcı hikayesi ve olağanüstü oyunculuklarıyla çok başarılı olmasına rağmen reyting sınavından geçemedi. Yalancı dizisi çok uzun ömürlü olamadı ama Bademci oyunculuktaki performansıyla destan yazdı.

Kulüp’le zirveye çıkan Salih Bademci’nin yeni projesi ne olacak? İki bomba projede adı geçiyor! 7

Yetenekli oyuncu, Netflix dizisi Kulüp’teki rolüyle ise zirveye ulaştı. Bademci bu dizide canlandırdığı Selim Songür karakteriyle hayallerinin peşinden koşan bir şarkıcıyı canlandırdı ve rolünü unutulmazlar arasına yazdırdı. Tüm bu başarıların ardından Salih Bademci GQ dergisi tarafından Yılın Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Şimdi herkes Salih Bademci’nin bir sonraki projesini merak ediyor. Oyuncunun yeni projesiyle ilgili resmi bir açıklama yok. Ancak ortada bazı iddialar dönüyor. Bu iddialara göre Bademci’nin adı iki farklı proje için geçiyor.

Bunlardan biri Süslü Korkuluk. Gazeteci Birsen Altuntaş, başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un yer alacağı çok iddialı dizi için Salih Bademci’yle görüşüldüğünü duyurdu. Dizinin çok yakında sete çıkacağı belirtiliyor.

Salih Bademci’nin adının geçtiği bir başka dizi de, yayınlandığı dönem ABD’de fırtınalar estiren Your Honor dizisinin Türk versiyonu Hakim. Limon Film tarafından çekilecek yeni diziyle ilgili gelişme çok az. Ancak dizi için Ebru Özkan’la anlaşma yapıldığı açıklanmıştı.