Ana sayfa Dizi Haberleri Usta yönetmen Osman Sınav’ın yeni dizisi Yalnız Kurt’a taze kan!

Usta yönetmen Osman Sınav’ın yeni dizisi Yalnız Kurt’a taze kan!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ekranların en deneyimli yönetmen ve yapımcılarından Osman Sınav’ı iki yıl aradan sonra ekrana döndüren Yalnız Kurt dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Dizinin kadrosuna Cihan Ünal’ın ardından yeni bir oyuncu daha eklendi.

Yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın en büyük çıkışını yaptığı dizi 2003 yılında yayınlanan Kurtlar Vadisi oldu. Acı Hayat, Pars: Narkoterör, Sakarya Fırat, Kızılelma, Sen Anlat Karadeniz gibi birçok başarılı projeye imzasını atan Sınav, en son iki yıl önce Gel Dese Aşk isimli diziyi çekmişti.

Usta yönetmen Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt'a taze kan! 8

Sınav yaklaşık iki yıl aradan sonra yeni bir diziyle ekrana dönüyor. ATV’de yayınlanacak dizinin adı Yalnız Kurt. Murat Koca ve Alper Erze’nin yer aldığı senaryo grubunun süpervizörlüğünü ise Şevket Dedelioğlu üstleniyor.

Yalnız Kurt dizisi için ilk anlaşılan oyuncu, Türkiye’nin en usta tiyatro sanatçılarından biri olan Cihan Ünal oldu. Uzun yıllardır ekranlarda görünmeyen usta oyuncuyu ekrana döndüren diziye bir ismin daha transfer olduğu öğrenildi.

Usta yönetmen Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt'a taze kan! 9

Buna göre genç oyuncu Hasan Denizyaran da Yalnız Kurt’un oyuncu kadrosunda yer alacak. Genç oyuncu 2016 yılında rol aldığı Hayat Sevince Güzel dizisi ile adını duyurdu. 2017 yılında ise Büşra Yılmaz’ın aynı isimli romanından uyarlanan Deniz Coşkun yönetmenliğindeki 4N1K filmiyle sinema dünyasına adım attı. Denizyaran son olarak Fox Tv’de yayınlanan Hayat Sevince Güzel adlı dizisinde rol aldı.

Yalnız Kurt dizisinin hikayesi Osman Sınav’ın Kurtlar Vadisi projesindekine benzer şekilde gizli küresel bir terör örgütüne karşı yapılan mücadeleyi gözle önüne serecek. Dizinin baş karakteri olarak Yalnız Kurt lakaplı Altay Kurtoğlu karakterini kimin canlandıracağı da merakla bekleniyor.