Ana sayfa Dizi Haberleri Nasıl yani? ATV’nin yeni sezon tanıtım filmi kafaları karıştırdı! İzleyenler şok oldu!

Nasıl yani? ATV’nin yeni sezon tanıtım filmi kafaları karıştırdı! İzleyenler şok oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yeni sezon kapıya dayandı. Kış sezonuyla birlikte yepyeni diziler ekrana gelmeye başlayacak, geçen kışın başarılı yapımları da kaldıkları yerden devam edecek. Tüm kanallar yeni sezon tanıtım filmlerini yayınlamaya başladı. Ancak ATV’nin filmi açıkçası kafaları karıştırdı.

ATV’nin yeni sezon tanıtım filmi ekranda gösterilmeye başlandı. Yeni sezonda kanalda yayınlanacak dizilerin oyuncularının dönen bir platform üzerinde dans ederek şarkı söylediği tanıtımda dikkat çeken bir unsur vardı.

Dizilerin oyuncularının içinde kanalın yaz dizisi olarak yayınladığı Baş Belası’nın başrol oyuncuları İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir de var. Daha birkaç gün önce sona ereceği açıklanan dizinin başrol oyuncularının yeni sezon tanıtım filminde yer alması şaşkınlıkla karşılandı.

Nasıl yani? ATV'nin yeni sezon tanıtım filmi kafaları karıştırdı! İzleyenler şok oldu! 7

Baş Belası dizisinin 13. bölüm itibariyle final yapacağı çok kısa süre önce açıklandı. Gerekçe reytinglerin düşüklüğüydü. Kanalın bu kararı dizinin hayranları tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı.

Karara tepki gösteren ve dizinin harcandığını söyleyen izleyicileri Twitter’da kampanya başlattı. Karara isyan eden izleyiciler Twitter’da “Baş Belası Dijitale” etiketiyle kampanya başlattı. Kampanya kısa sürede 100 bini geçti.

Ancak kanalın yeni sezon tanıtım filminde Helvacıoğlu ve Özdemir’in yer alması da şok etkisi yarattı. Ancak bu durum gösteriyor ki Baş Belası dizisinin final kararı yeni sezon tanıtım filminin çekilmesinden sonra alındı. Bu son dakika final kararına rağmen kanal yönetimi, Baş Belası dizisinin oyuncularının görüntülerini filmden çıkarma zahmetine dahi girmedi.

İşte ATV’nin olay yaratan yeni sezon tanıtım filmi: