Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, İtalya’da hijyene dikkat çeken kampanyanın yüzü oldu!

Can Yaman, İtalya’da hijyene dikkat çeken kampanyanın yüzü oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman hayranlığı İtalya’da bir çığ gibi büyüyor. Bay Yanlış dizisinin sona ermesinin ardından İtalya’ya yerleşen genç yıldız şimdi de bir sosyal sorumluluk projesinin yüzü oldu.

Dolunay ile kariyerinde önemli bir adım adan Can Yaman, hemen ardından Demet Özdemir’le birlikte başrolünü paylaştığı Erkenci Kuş’la adını tüm dünyaya duyurdu. Daha sonra oynadığı Bay Yanlış’ın reyting yetersizliğiyle sona ermesinin ardından Can Yaman İtalya’ya yerleşti.

Şimdilerde Sandokan isimli bir İtalyan dizisinde oynamak için hazırlanan oyuncu, ayrıca Türk asıllı yönetmen Ferzan Özpetek’in çektiği bir makarna reklamında da oynamıştı.

Can Yaman, İtalya'da hijyene dikkat çeken kampanyanın yüzü oldu! 7

Can Yaman şimdi de İtalya’da, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından desteklenen bir kampanyanın yüzü oldu. Kampanya, hastalıklardan korunmada hijyene dikkat etmenin önemine dikkat çekiyor.

Can Yaman, geçtiğimiz günlerde kampanya kapsamında düzenlenen etkinlikte gazetecilerin karşısına çıktı. Etkinlikte konuşan Yaman, “Ellerinizi yıkayın. Temizliğe göstereceğiniz küçücük bir dikkat bile hayat kurtarır. Özellikle de dünyada Covid-19 pandemisinin sürdüğü şu günlerde…” dedi.

İtalyan La Stampa gazetesinin haberine göre Can Yaman, kampanya kapsamında hastanede yatan hastaları ziyaret ederek onlara moral de verecek.