Ana sayfa Dizi Fragmanları Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde son 4 bölüm!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde son 4 bölüm!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi etkileyici bölümlerle izleyicilerini mest etmeyi sürdürüyor. Bu sezonun başarılı yapımlarından birisi olan Uyanış Büyük Selçuklu, başladığı günden bu yana reytingin zirvesinde yer aldı.

Muhteşem bir atmosfer oluşturulan dizide, oyuncuların müthiş performansı ve hikayenin de izleyicileri fazlasıyla etkilemesi yapımın büyük başarılar kazanmasındaki en önemli faktörler oldu. İlk sezonu başarılarla devam eden diziye veda vakti de yaklaştı…

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 35. bölümü ile birlikte ekrana ara vermesi kararı alındı. TRT1’in bu kararının ardından dizi hayranları kaç bölüm kaldığını merak ediyor. 31. bölümü geçen hafta yayınlanan dizinin 17 Mayıs Pazartesi akşamı 32. bölümü ekranda olacak. Toplam 4 bölüm kaldı ve Uyanış Büyük Selçuklu yaz arası verdikten sonra bir süre ekranda yerini alamayacak.

Dizi ekibi ise bu süreçte kısa bir tatil yaptıktan sonra ikinci sezon hazırlıklarına başlayacak. İkinci sezonun da çok etkileyici olması için hem hikayede hem de atmosferde bazı düzenlemeler yapılması bekleniyor. Zorlu şartlarda çekilen dizinin oyuncuları ise sezon finalini bekliyor. Zira oyuncular bu süreçte çok yoruldu ve Hatice Şendil de geçtiğimiz günlerde yaptığı röportajında bu yorgunluğa işaret etmişti.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 17 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan 32. bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.