Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinin hikayesini etkileyecek bir karar alındı!

Kefaret dizisinin hikayesini etkileyecek bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Kefaret dizisinde bu hafta çok sarsıcı bir bölüm izleyicileri bekliyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 25 bölümü izleyicilerle buluştu. Bu sezonun hikayesi ve oyunculuk performansları ile öne çıkan yapımlarından birisi de Kefaret oldu.

Teşkilat dizisinin başlamasından sonra reyting düşüşünü durduramayan Kefaret, yine de fena sayılmayacak oranlar alarak Pazar akşamları ayakta kalmayı başardı. Dizinin 26. yeni bölümü de 16 Mayıs Pazar akşamı izleyicilerle saat 20.00’da buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacağına yönelik bilgiler de fragman ile ortaya çıktı. Zeynep’in aldığı büyük karar hikayenin gelişiminde önemli bir değişime neden olacak.

Sude’yi Zeynep’ten alacaklar mı? Sude’yi almaya geldikleri gün küçük çocuğun yüreği bu duruma daha fazla katlanamayacak ve Sude bayılacak… Zeynep ise bu durumda çocuğu terk etmek istemiyor. Sude’nin Zeynep’ten alınması durumu izleyicilerin de yüreklerine sıkıntı olarak yansıdı.

Kefaret dizisi hayranları hem Sude’ye hem de Zeynep’e çok üzüldüklerini belirten yorumlar paylaşıyor. Zeynep ise, Sude’nin olan her şeyi ona geri vermeye kararlı. Zeynep, 18 yaşına gelince elindeki her şeyi Sude’ye geri vereceğinin kararını açıklıyor. Konağı kiraya verecek olan Zeynep’in yaşamı artık büyük bir değişime doğru gidiyor.

Kefaret dizisinde Ahmet karakterinin yediği dayak da fragmana yansıdı. İzleyiciler Ahmet’in başına gelenlerden memnun. Arzu’ya ne olacağı da merakla bekleniyor. Zeynep, Arzu’nun Ahmet’ten hamile olduğunu da öğrenecek.

İşte Kefaret dizisinin 16 Mayıs Pazar günü yayınlanacak olan 26. bölüm fragmanı: