Ana sayfa Dizi Fragmanları Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde yine büyük görsel şölen var!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde yine büyük görsel şölen var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uyanış Büyük Selçuklu dizisi geçtiğimiz Pazartesi akşamı ilk bölümüyle yayınlandı ve izleyicilerden de büyük ilgi gördü. Reytingleriyle de yeni sezonun en etkili yapımlarından birisi olacağını kanıtlayan TRT1’in tarihi dizisi, görsel bir şölen de sundu.

Büyük bütçesi, dev pilatosu, başrollerdeki usta oyuncu kadrosu ve yüzlerce yardımcı oyuncusu ile Uyanış Büyük Selçuklu dizisi etkileyici bir yapım olarak bu sezonun en çok konuşulan dizilerinin başında geliyor. Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Gürkan Uygun, Mehmet Özgür, Ekin Koç ve Sevda Erginci’nin başrollerinde yer aldığı dizide 2. bölüm de çok ilgi çekecek.

Sultan Melikşah’ın savaş kararı Anadolu topraklarında yankılanırken, Ahmet Sencer bunu durdurmak için büyük çaba harcayacak. Elçin Hatun ise iftirayı kabullenmeyerek boynunu sultanın kılıcının önüne koyacak.

5 Ekim Pazartesi akşamı Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ikinci bölümünde izleyicileri yine büyük bir görsel şölen bekliyor… Yeni bölümde neler olacağı ile ilgili detayları aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.

Kılıcın parlattığı, kalemin aydınlattığı bir çağın öyküsü “Uyanış: Büyük Selçuklu”, her Pazartesi 20.00 TRT 1’de!