Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu reytinglerde zirvede, Yasak Elma düştü, Çukur iyi durumda, Maraşlı hak ettiğini alamadı!

Uyanış Büyük Selçuklu reytinglerde zirvede, Yasak Elma düştü, Çukur iyi durumda, Maraşlı hak ettiğini alamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları reyting yarışında önemli gelişmeler yaşanıyor… Her şeyden önce Star TV ekranındaki Sefirin Kızı dizisi 3’lü reytingleri ile düşüş trendinden çıkamadığını gösterdi. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün buluşması da reyting getirmedi.

Pazartesi akşamlarının birinci sırasında Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle TRT1 bulunuyor. Çok iyi reytingler alan dizi, totalde 9’larda gezinse de AB ve ABC1 gruplarında 11’li oranları elde etmeye devam ediyor.

Show TV ekranında Çukur dizisi ise tüm kategorilerde en çok izlenen ikinci dizi olma unvanını elde etti. Finale doğru yürüyen dizinin heyecanlı bölümleri kemik izleyici kitlesini ekrana çekmeye devam ediyor. Ayrıca Yasak Elma dizisindeki düşüş de bu başarıda etkili oldu.

Geçtiğimiz haftalarda çok iyi reytingler alan ve en çok izlenen ikinci dizi olarak öne çıkan Yasak Elma ise bu hafta tüm kategorilerde geriledi. Fox TV dizisi 100. bölümüyle ekrandaydı ve bu da müthiş bir başarı olarak dikkat çekti. Dizinin 6-7 arası reytingleri de bu sezonun ortalamalarını yansıtıyor.

atv ekranındaki Maraşlı dizisi ise 8. bölümü ile yayındaydı. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisi yine çok başarılı bir iş çıkardı. Heyecanlı, etkileyici ve izleyicileri fazlasıyla şaşırtan bir bölüm geride kaldı. Ancak dizinin hak ettiğinden daha düşük reytingler de aldığı görülüyor. 5-6 arası reyting oranları ile tüm kategorilerde en çok izlenen 5. program olarak öne çıkan dizi, yine de oldukça başarılıydı.

İşte 1 Mart Pazartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Uyanış Büyük Selçuklu reytinglerde zirvede, Yasak Elma düştü, Çukur iyi durumda, Maraşlı hak ettiğini alamadı! 7