Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu yine birinci, Çukur’un reytingleri iyi, Yasak Elma biraz düştü, Maraşlı fena değil!

Uyanış Büyük Selçuklu yine birinci, Çukur’un reytingleri iyi, Yasak Elma biraz düştü, Maraşlı fena değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları reyting yarışında diziler arasında müthiş bir yarış yaşanıyor… Star TV’de ekrana gelen Sefirin Kızı artık bu yarıştan koptu ve düşük oranlar aldığı için de rakiplerinden çok uzaklaştı. Dizinin akıbeti de belirsizliğe doğru gidiyor…

Uyanış Büyük Selçuklu ise dün akşam yine çok iyi reytingler alarak tüm kategorilerde birincilik elde etmeyi başardı. Dizinin izleyicisi o kadar net bir şekilde destek sunuyor ki, her hafta birbirine benzer oranlar geliyor.

Finale doğru giden Çukur dizisi de gücünden bir şey kaybetmedi… Bu sezon bir ara düşüş yaşayan dizi, hikayesindeki güçlü çıkışlar ile hayranlarını kendisine bağlamaya devam ediyor. Çukur, dün akşam 120. bölümüyle tüm kategorilerde günü ikinci sırada tamamlamayı başardı.

Yasak Elma dizisi de dün akşam en çok izlenen 3. dizi konumundaydı. 102. bölümü geride kalan Yasak Elma’nın entrikaları hala izleyicileri ekranda tutmaya yetiyor. 22 Mart akşamı 103. bölümde hikayenin çok değişeceğini hatırlatalım. Dün akşam ise totalde günü 4. bitiren Yasak Elma, AB ve ABC1’de ise 3. oldu.

Maraşlı dizisi ise Pazartesi akşamlarına damga vuran yapımlardan birisi oldu. Kısa sürede beğeni toplayan atv dizisi, Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başarılı uyumu ile de izleyicilerini kendisine bağladı. Dün akşam 10. bölümü yayınlanan Maraşlı’nın totalde günü 6. bitirdiğini, AB’de 5. olduğunu ve ABC1’de ise 7. olduğunu hatırlatalım.

İşte 15 Mart Pazartesi günü yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Uyanış Büyük Selçuklu yine birinci, Çukur'un reytingleri iyi, Yasak Elma biraz düştü, Maraşlı fena değil! 5