Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi için umutları azaltan reyting sonuçları!

Sefirin Kızı dizisi için umutları azaltan reyting sonuçları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Sefirin Kızı isimli dizinin gidişatı pek de iyi görünmüyor… Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün ikilisi ekranda bir ışıltı sergiliyor ve milyonlarca hayran da onları takip ediyor. Ancak konu reytinglere geldiğinde dizinin durumunun çok da parlak olmadığı da net.

Neslihan Atagül’ün ayrılığının ardından iyice düşen reytingler bir türlü toparlanamıyor. Eylem Canpolat ile Ozan Aksungur ikilisinin hikayeyi farklı bir konsepte taşıma çabaları sonuç verdi ama reytingler düzelmedi…

Dün akşam 44. bölümü yayınlanan dizinin reyting sonuçları geldi ve işler iyi gitmiyor… Dün akşamın en az izlenen dizisi olarak dikkat çeken Sefirin Kızı, AB grubunda çok büyük kayıp yaşadı. Günü 18. olarak tamamlayan dizinin tüm kişilerde ortalamanın altında olduğunu ve günü 15. sırada tamamladığını da hatırlatalım. ABC1 grubunda da iyi bir performans sergileyemeyen Sefirin Kızı günü 14. sırada tamamladı.

Şimdilik görünen dizinin toparlanmasının pek de kolay olmadığı gerçeği var… Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek hayranları belki diziye çabuk bağlandı ama ilk günden bu yana Sefirin Kızı’nı izleyenler için hikayenin gidişatı artık tatmin etmiyor. Bu durumu da reyting sonuçları çok net bir şekilde gösteriyor.