Ana sayfa Sinema Uzak Şehrin Masalı’ndan ayrılan Gonca Vuslateri yeni projesini buldu!

Uzak Şehrin Masalı’ndan ayrılan Gonca Vuslateri yeni projesini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanacak olan Uzak Şehrin Masalı isimli dizi için ekip bir süredir çalışmalarını sürdürüyor. Kars’ta yapılan çekimlerden görüntüler sosyal medyaya da yansımaya devam ediyor.

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Begüm Birgören ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici bir hikayesi var. Dizi için başrolde düşünülen ve anlaşma sağlanan isimlerden birisi de Gonca Vuslateri olmuştu. Ancak oyuncu kendisine gelen farklı teklifler üzerine çekimler başlamadan önce ayrıldı. Gonca Vuslateri kadroya veda edince yerine Begüm Birgören katılmıştı.

Uzak Şehrin Masalı'ndan ayrılan Gonca Vuslateri yeni projesini buldu! 7

Sahne çalışmaları yapmak için ayrılık kararı alan Gonca Vuslateri’nin ayrıca yeni bir sinema filminde rol alacağı ortaya çıktı. Cemal Hünal’ın senaryosunu yazdığı Sabah Saatleri isimli filmde Belçim Bilgin ve Gonca Vuslateri ikilisini başrolde izleyeceksiniz.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, senarist kimliğini sergileyecek olan Cemal Hünal, çekim öncesinde ön hazırlıkları sürdürüyor.

Cemal Hünal da Belçim Bilgin ve Gonca Vuslateri gibi başrolde kendini gösterecek. Hünal, geçtiğimiz gün Vuslateri ile bir araya gelmiş ve prova yaptıklarını açıklamıştı.

Filmde 17 yıllık evli bir çiftin hikayesi anlatılacak.