Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uzak Şehrin Masalı’nın saati son anda değişti! İzleyicinin tepkisi büyük oldu!

Uzak Şehrin Masalı’nın saati son anda değişti! İzleyicinin tepkisi büyük oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı isimli dizi dün akşam son bölümüyle ekrana geldi. Ancak kanalın yaptığı son dakika saat değişikliği, zaten son zamanlarda tüm okları üzerine çeken Fox TV’nin bir kez daha eleştirilmesine neden oldu.

Başrollerinde Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in yer aldığı Uzak Şehrin Masalı ilk bölümünden bu yana kötü reytingler alınca beşinci haftasında final yapmasına karar verildi. Dizi dün akşam son bölümüyle ekrana geldi.

Fox TV dizinin son bölümü için bir gün öncesinden saat değişikliği yaptı. Diziden artık reyting beklentisi olmayan kanal, normalde 20:00 olan yayın saatini 23:00 ile değiştirdi. Ancak saat 23:00’te final bölümünü izlemek için ekran karşısına geçen izleyici dizisini göremedi.

Uzak Şehrin Masalı'nın saati son anda değişti! İzleyicinin tepkisi büyük oldu! 14

İzleyici haliyle bu duruma çok şaşırdı. Bunun arkasında yatan sebep Fox TV’nin yine son dakikada verdiği bir değişiklik kararıydı. Zira kanal 23:00 olan yayın saatinden vazgeçmiş diziyi yine saat 20:00’de yayınlamaya karar vermişti. Böylece birçok izleyici final bölümünü kaçırdı.

Bu durum, zaten son zamanlarda yayın stratejisi sebebiyle büyük tepki gören Fox TV’yi yine eleştirilerin hedefi haline getirdi ve izleyicilerin büyük tepkisine yol açtı. Bir izleyici tepkisini “Ya arkadaş kafa mı buluyorsunuz insanlarla? Tüm hafta boyunca #UzakŞehrinMasalı final 23.00 olarak gösterilip, 20.00’de başlatmak nedir ya? Bir arkadaş başladı demese haberim yok. Cidden şaka yapıyorsunuz.” sözleriyle dile getirdi.

Uzak Şehrin Masalı'nın saati son anda değişti! İzleyicinin tepkisi büyük oldu! 15

Fox TV’ye çok sinirlenen izleyicilerden bir başkası da kanalın kendi ayağına sıkmaya devam ettiğini söyledi.

Uzak Şehrin Masalı'nın saati son anda değişti! İzleyicinin tepkisi büyük oldu! 16

Bir başka izleyici de kanalın bunu bilerek yaptığını iddia etti ve şöyle yazdı: “Bilerek yapıyorlar az reyting gelsin diye bu finalin bir bahanesi olmalıydı çünkü”

Uzak Şehrin Masalı'nın saati son anda değişti! İzleyicinin tepkisi büyük oldu! 17

İzleyicilerin tepkilerini aşağıda görebilirsiniz:

Uzak Şehrin Masalı'nın saati son anda değişti! İzleyicinin tepkisi büyük oldu! 18