Ana sayfa Dizi Haberleri Üzerine yapıştı bir kere! Özge Özacar yeni dizide yine aynı hatayı yaptı!

Üzerine yapıştı bir kere! Özge Özacar yeni dizide yine aynı hatayı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özacar kendi kariyeri açısından bir dizi sorunu ile yüzleşmek zorunda kalacak! 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özge Özacar, son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden birisi. Oyuncu, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Müge karakteri ile adım attığı sektörde, farklı yapımlarda boy gösterdi.

Oyunbozan, Lise Devriyesi, Meryem, Sevgili Geçmiş ve Kefaret dizilerinde izlediğimiz oyuncu, ayrıca dijital platformda yayınlanan Seyyar ile Hayaller ve Hayatlar’ın kadrosunda da yer aldı.

Baba isimli Show TV dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yapan Özge Özacar, son dönemde birbirine benzer rolleri ile izleyicilere aynı performansı sunmaya başladı… Sevgili Geçmiş dizisindeki Azra karakterinde hırslı ve çevresindeki zarar veren bir kadını canlandıran oyuncu, Kefaret isimli yapımda da yine benzer bir roldeydi.

Üzerine yapıştı bir kere! Özge Özacar yeni dizide yine aynı hatayı yaptı! 8

Meltem karakteri Kefaret dizisinde zenginliğe ulaşmak için başkasının yuvasını bile yıkabilecek bir kadın olmuş, sonra aynı sonla kendisi yüzleşmek zorunda kalmıştı. Yine çok hırslı ve etrafına zarar veren bir karakteri başarıyla canlandıran Özge Özacar, yeni dizisi Baba’da da yine benzer bir rolü kabul etti.

Oyuncunun bu üç dizideki karakteri de maddi zorluk çeken ve bunu ortadan kaldırmak için kadınlığını kullanmaktan çekinmeyen ve kötülük yapabilen birisiydi…

Bu tür hırslı ve çevresine zarar vermekten çekinmeyen, zaman zaman kötü olarak ifade edilebilecek karakterler adeta oyuncunun üzerine yapışmaya başladı.

Baba dizisinde Özge Yağız ile Özge Özacar’ı birçok kez aynı sahnede izleyeceğiz. Çünkü Cansu, Büşra’nın yakın arkadaşı. Özge Yağız dizide Büşra karakteri ile yer alıyor.

Üzerine yapıştı bir kere! Özge Özacar yeni dizide yine aynı hatayı yaptı! 9

Bir süre önce büyük hayallerle Ödemiş’ten İstanbul’a gelen Cansu, bir giyim mağazasında çalışıyor. Karşısına zengin bir erkek çıkması ve onun sayesinde de güzel bir hayat yaşamayı hedefliyor. Şatafata ve zenginliğe düşkün Cansu karakteri Özge Özacar’ın daha önce canlandırdığı Azra ve Meltem’e ne kadar da çok benziyor.

Özge Özacar, birbirine benzer rollerle ekranda yer alarak adeta bu tür rollerin üzerine yapışmasına da imkan vermiş oluyor.