Ana sayfa Dizi Haberleri Uzun soluklu dizilerin oyuncusu Kadir Doğulu bu kez ekranlara erken veda ediyor!

Uzun soluklu dizilerin oyuncusu Kadir Doğulu bu kez ekranlara erken veda ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D, Aşkın Tarifi dizisini yaz başında büyük bir heyecanla ekrana getirmişti. Bu kez karşımıza yakışıklı bir şef olarak çıkacak olan Kadir Doğulu’nun karşısında bugüne kadar hiç adını duymadığmız genç bir oyuncu olan Serra Arıtürk vardı. Ancak hem Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk çifti hem de dizinin hikayesi bir türlü tutmadı.

Yurt dışında çalışmış Gaziantepli bir şef olan Fırat ile zengin ve güzel restoran sahibi Naz’ın hikayesini anlatan Aşkın Tarifi dizisi, 13 bölümüyle ekranlara veda edecek. Aşkın Tarifi’nin son bölümü bu akşam saat 20:00’de Kanal D ekranında olacak.

Genellikle hep başarılı projelerde yer alan Kadir Doğulu da bir süreliğine hayranlarına veda edecek. Genellikle dizileri uzun soluklu olan ve reytinlerde iyi sonuç alan Kadir Doğulu, bu kez bir projesiyle ekrana erken veda etmek zorunda kaldı. Hayranları şimdi dört gözle yakışıklı oyuncunun yeni projesini bekliyor.

Uzun soluklu dizilerin oyuncusu Kadir Doğulu bu kez ekranlara erken veda ediyor! 7

Kadir Doğulu’nun ilk rol aldığı Küçük Sırlar dizisi iki sezon 55 bölüm, Pis Yedili üç sezon 101 bölüm, Fatih Harbiye iki sezon 50 bölüm, Bana Sevmeyi Anlat 22 bölüm, Vuslat iki sezon 44 bölüm devam etmişti.

Hızlı başlayan ancak ardından reytinglerde düşüş yaşayan ve bir türlü yükselemeyen Aşkın Tarifi dizisinin final kararı hayranlarını bir hayli üzmüştü. Ancak kanal, dizinin 13. bölümde final yapmasında kararlıydı. Nitekim dizi bu akşam son bölümüyle ekrana gelecek.

Aşkın Tarifi dizisinin bu akşam yayınlanacak final bölümünde şunlar olacak:

Fırat Taylan’ın hain planı yüzünden hem restorandan hem de Naz’dan sonsuza kadar ayrılmaya karar verecek. Naz bunun üzerine restoranı Şebnem’e devrederek Fransa’ya gitmeye karar verecek. Başlangıçtan bu yana Naz ile Fırat’ın aşkı, geçecekleri bu en büyük sınavı yenebilecek midir?

Aşkın Tarifi dizisi final bölümüyle bu akşam saat 20:00’de Kanal D’de.