Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası ile ilgili izleyicileri üzebilecek iddia!

Kalp Yarası ile ilgili izleyicileri üzebilecek iddia!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dünyasında yeni sezonun başlaması, hala devam eden yaz dizilerinin gidişatını da etkileyecek. Dolayısıyla önümüzdeki birkaç hafta dizi dünyası için çok kritik. Şimdi sektörün paydaşları reytinglere dikkat kesilmiş durumda. Gidişatı belli olacak dizilerden biri de Kalp Yarası.

Kalp Yarası, yaz dizisi rakiplerinin aksine çok daha geç yayınlanmaya başladı. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyan, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu ATV dizisi ilk ekrana gelmeye başladığında ağır konusuyla dikkat çekmişti,

Diğer yaz dizilerinin aksine ağır konusu sebebiyle başarılı olamayabileceğine dikkat çekilirken Kalp Yarası tam tersine çok başarılı bir şekilde yayınına başladı. Güçlü oyuncu kadrosu, eşsiz mekanları ve çarpıcı öyküsü ile pazartesi akşamları ekrana gelen dizi reytinglerden çok iyi sonuç aldı.

Kalp Yarası ile ilgili izleyicileri üzebilecek iddia! 7

Başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın yer aldığı dizi hem reytinglerde hem de sosyal medyada başarısını sürdürüyor. Ancak eğer hayatta kalmak istiyorsa bu başarısını sürdürmek zorunda.

Zira gelen dedikodulara göre ATV yönetimi eylül ayının ortasında bir toplantı yaparak hem yeni hem de eski tüm dizilerin reytinglerini masaya yatıracak ve hangi dizinin devam edip hangisinin final yapacağına karar verecek.

Dolayısıyla Kalp Yarası’nın yapım şirketi, senaryo grubu ve oyuncularına şu önümüzdeki birkaç haftada büyük görev düşüyor. Ekip reytingleri düşürmeden yoluna devam etmek için büyük bir mücadele verecek. Eğer reytingler böyle devam ederse ATV yönetimi Kalp Yarası’nı harcamayacaktır.