Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un yakışıklı Cenk Karaçay’ı Ozan Dolunay’ın yeni projesi belli oldu!

Zalim İstanbul’un yakışıklı Cenk Karaçay’ı Ozan Dolunay’ın yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Avşar Film tarafından Kanal D için çekilen Zalim İstanbul dizisi Nisan 2019’da ekrana gelmeye başladığında izleyiciler üzerinde büyük etki yaratmış, dizi reytinglerde çok başarılı olmuştu. Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay gibi usta isimlerin rol aldığı dizi genç oyuncular Sera Kutlubey, Simay Barlas, Berker Güven, İdris Nebi Taşkan, Ozan Dolunay ve Bahar Şahin’in kariyerinde büyük bir sıçrama yapmasını sağlamıştı.

Dizinin genç oyuncularından bazıları hala bir projede yer almazken bazıları da kariyerinde hızla ilerlemeye devam ediyor. Bunlardan biri de Karaçay ailesinin çapkın ve sorumsuz oğlu Cenk’i canlandıran Ozan Dolunay.

Yakışıklı oyuncu her ne kadar daha önce Küçük Tatlı Yalanlar, Oyunbozan, Yüksek Sosyete, Lise Devriyesi, Darısı Başımıza gibi dizilerde rol alsa da en büyük çıkışını Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Cenk Karaçay karakteriyle yaptı. Genç oyuncu performansıyla herkesten tam not aldı.

Zalim İstanbul'un yakışıklı Cenk Karaçay'ı Ozan Dolunay'ın yeni projesi belli oldu! 7

Ozan Dolunay, Zalim İstanbul’un ardından İyi Günde Kötü Günde dizisinde rol aldı. Ancak dizi kötü reytingler sonucu kısa sürede final yaptı. Genç oyuncuyu en son Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak izlemiştik.

Genç oyuncu şimdi yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Med Yapım tarafından çekilecek dizinin adı İmkansız. Başrollerini Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı İmkansız dizisi Fox TV’de ekrana gelecek. Yayın tarihi henüz belli olmayan dizide Ozan Dolunay’ın canlandıracağı karakterle de ilgili henüz bir bilgi yok.

Yeni projenin Japonya’da yayınlanan Oasis/A Love Story dizisinin uyarlaması olacağı belirtiliyor. Aslında bu dizi projesi çok uzun süredir konuşuluyordu ancak bir türlü hayata geçmemişti. Med Yapım’ın patronu Fatih Aksoy, 2018 yılında dizinin uyarlamasının çekileceğini duyurmuştu. Hatta denilene göre başrolünde Cansu Dere yer alacaktı.