Ana sayfa Sosyal Medya Uzun zamandır hiç bir dizi bu kadar heyecanla beklenmemişti! Mahkum daha şimdiden fenomen oldu!

Uzun zamandır hiç bir dizi bu kadar heyecanla beklenmemişti! Mahkum daha şimdiden fenomen oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında merakla beklenen Mahkum dizisinin başlamasına sayılı günler kaldı ancak dizi daha başlamadan sosyal medyada fenomen oldu.

Dizinin baş rol oyuncuları Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun instagram paylaşımlarının altına yapılan yorumlar diziyle ilgili beklentinin oldukça yüksek olduğunu gösteriyor.

Yayınlanan fragmanları izleyen seyirci, İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna’nın uyumunu beğenmiş görünüyor. Mucize Doktor’da canlandırdığı ‘Dr. Ferman’ karakteriyle büyük beğeni toplayan Onur Tuna bu defa çok farklı bir role izleyici karşısına çıkacak.

Uzun zamandır hiç bir dizi bu kadar heyecanla beklenmemişti! Mahkum daha şimdiden fenomen oldu! 8

İzleyici Onur Tuna’nın seçimlerine güveniyor. Sosyal medyada oyuncunun takipçileri tarafından ‘Sana ve seçimlerine güveniyoruz, destekliyoruz, hep yanındayız’ şeklinde yorumlar yapılıyor.

Öte yandan İsmail Hacıoğlu da rol aldığı her yapımda yeteneğiyle adından söz ettiren bir isim, oyuncunun hayranları her projesini sabırsızlıkla bekliyor. Dizide ikiz kardeşleri oynayan ve zıt karakterli iki kişiyi canlandıran oyuncunun performansı  izleyiciyi yine merakta bıraktı.

Uzun zamandır hiç bir dizi bu kadar heyecanla beklenmemişti! Mahkum daha şimdiden fenomen oldu! 9

Mahkum, Türk televizyon tarihinde bir ilki gerçekleştirecek ve bir hafta içinde iki bölüm birden yayınlanacak. İlk bölümü 14 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan dizinin ikinci bölümü ise 16 Aralık Perşembe akşamı izleyici ile buluşacak

Sonraki haftalarda perşembe akşamları yayınlanmaya devam edecek olan Mahkum’da ikiliye,  Seray Kaya ve Melike İpek Yalova da eşlik ediyor.