Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir ve Melisa’nın ayrılığıyla sarsılan Kardeşlerim dizisinde ayrılanlara iki isim daha katıldı!

Kadir ve Melisa’nın ayrılığıyla sarsılan Kardeşlerim dizisinde ayrılanlara iki isim daha katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin geçen sezondan bu yana çok iyi reyting sonuçları alan ve izleyiciler tarafından çok sevilen dizisi Kardeşlerim’de sular bir türlü durulmadı. Birkaç hafta önce başrol oyuncusu Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu’nun ayrılığıyla sarsılan Kardeşlerim dizisine iki oyuncu daha veda ediyor.

Kardeşlerim dizisi baş karakterlerden Kadir’i canlandıran Halit Özgür Sarı ve sevgilisi Melisa’ya hayat veren Damlasu İkizoğlu’nun ayrılığına tam alışıyordu ki yeni ayrılık haberleri ortaya atıldı. İddiaya göre Kardeşlerim dizisinde Talya ve Mazlum karakterlerine hayat veren Lilya İrem Salman ve Kaan Sevi diziye veda ediyor.

Kadir ve Melisa’nın ayrılığıyla sarsılan Kardeşlerim dizisinde ayrılanlara iki isim daha katıldı! 8

Böylece bir süredir Kardeşlerim dizisindeki kan kaybına yenileri eklenmiş oldu. Bu arada birkaç gün önce dizinin baş karakterlerinden biri olan Oğulcan’ı canlandıran Cihan Şimşek’e de yeni bir dizide teklif geldiği haberi ortaya atılmıştı.

Yetenekli oyuncunun Zeynep Sahra’nın çok satan Ayçöreği kitabından yola çıkılarak çekilecek dijital diziyle görüştüğü belirtildi. Kum Film imzalı dizinin yapımcılığını Meryem Beyza Er üstleniyor. Cihan Şimşek’in dijital dizi ile Kardeşlerim’i bir arada mı sürdüreceği yoksa bir ayrılık daha mı yaşanacağı bilinmiyor.

Kadir ve Melisa’nın ayrılığıyla sarsılan Kardeşlerim dizisinde ayrılanlara iki isim daha katıldı! 9

Eğer Cihan Şimşek de ayrılırsa Kardeşlerim dizisinde çok ciddi boşluklar olacak. Özellikle Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu’nun ayrılığının ardından artık dizinin bir anlamı kalmadığını söyleyen bir grup izleyici artık Kardeşlerim izlemeyeceklerini söylemişti.

Kardeşlerim dizisi izleyicisi bir süredir dizinin hikayesinden de şikayetçi. Dizinin hikayesinin iyice gençlerin aşk hikayesine dönüştüğünden yakınan izleyiciler Kardeşlerim’de yine eskisi gibi bolca dram görmek istediklerini belirtiyor.