Ana sayfa Dizi Haberleri Ve beklenen oldu! Sadakatsiz, Kuruluş Osman’a çelmeyi taktı!

Ve beklenen oldu! Sadakatsiz, Kuruluş Osman’a çelmeyi taktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Çarşamba akşamlarını adeta parselleyen bir Kuruluş Osman performansı vardı. Burak Özçivit’in başrolündeki dizi, ikinci sezonuna çok daha etkili başladı. Kadroya katılan Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit gibi ustaların yanı sıra; Seçkin Özdemir ve Seray Kaya gibi genç ve başarılı isimler de diziye renk getirdi.

Kuruluş Osman dizisi ikinci sezonda da yine zirvenin sahibiydi. Taa ki Kanal D’nin Sadakatsiz dizisini ekrana getirene kadar. Geçen hafta başlayan Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrolündeki Sadakatsiz çok iyi başlangıç yapmıştı. Reytingler harikaydı ama Kuruluş Osman yine tüm kategorilerde birincilik kürsüsündeydi.

Sadakatsiz dizisi ikinci bölümünün reyting sonuçlarıyla rakibine AB grubunda çelme atmayı başardı. Dizi elde ettiği başarılı sonuç ile Kuruluş Osman’ı küçük bir farkla zirveden etti. Zaten bu durum yorumlarda da belirtiliyordu.

Kuruluş Osman totalde gücünü koruyacaktır. Ancak AB ve ABC1 gruplarında Sadakatsiz bundan sonra en büyük rakibi konumunda. İki dizinin yarışı da artık Çarşamba akşamlarını daha çok ısıtacak.

İşte 14 Ekim Çarşamba günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Ve beklenen oldu! Sadakatsiz, Kuruluş Osman'a çelmeyi taktı! 5