Ana sayfa Dizi Haberleri Şeref Sözü ile Güvercin dizileri Show TV ve Star TV’ye cehennemi yaşattı!

Şeref Sözü ile Güvercin dizileri Show TV ve Star TV’ye cehennemi yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şeref Sözü dizisi o kadar tanıtım ve o kadar güçlü fragmanlarına rağmen 14 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümü ile beklenmedik derecede kötü sonuçlar elde etti. Tolgahan Sayışman ve Sude Güler’in başrollerinde yer aldığı dizi reytinglerde Show TV’yi hiç beklemediği yerden vurdu.

Şeref Sözü’nün çarşamba dizi rekabetinde ortalarda yer alması bekleniyordu. Ancak dizi 2’li reytinglere tek kategoride ulaşabildi, diğer iki kategoride 1’li reytinglerde gezinen dizinin bu kadar kötü bir başlangıç yapmasını kimse beklemiyordu.

Show TV eminiz Şeref Sözü gibi çok iddialı bir dizinin bu kadar kötü reytingler ile başlangıç yapmasında büyük bir ders çıkartacaktır. Dizinin çeşitli sahneleri ise izleyiciler tarafından çok eleştirildi ve RTÜK’e şikayetler de yapıldı. Show TV dizinin gününü çok kısa bir süre içinde değiştirir ise kimse şaşırmasın. Zira, çarşamba rekabetine girer ise kaybedeceği net bir şekilde görüldü.

Güvercin ise geçen sezon Star TV’de ekrana gelmişti. İlk bölümleri sevilen dizisinin 13 bölümü yayınlanmış ve araya pandeminin girmesi nedeniyle eldeki 2 stok bölüm kalmıştı. Star TV, 16. final bölümünü de çektirdi ve diziyi yayınlamaya başladı.

Şeref Sözü ile Güvercin dizileri Show TV ve Star TV'ye cehennemi yaşattı! 8

Güvercin dizisinin 14. bölümü dün akşam Star TV ekranındaydı ancak reytingler felaket… Dizi adeta izleyicilerinin çok büyük bir bölümü kaybetmiş. Belki de yeterli tanıtımı olmadığı için bu sonuçlar gelmiş olabilir.

Ancak Güvercin dizisinin son 2 bölümünün kaldığını ve 16. bölüm itibari ile final yaparak biteceğini hatırlatalım. Star TV, birçok kanal dizilerine final bile yaptırmadan kaldırırken Güvercin’e bu şekilde destek olarak takdir de kazandı.

Şeref Sözü dizisi dün akşam total ve AB grubunda 10. sırada yer alabildi.

Şeref Sözü ile Güvercin dizileri Show TV ve Star TV'ye cehennemi yaşattı! 9