Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde felaket, Hande Erçel ve Kerem Bürsin için işler tersine döndü

Sen Çal Kapımı dizisinde felaket, Hande Erçel ve Kerem Bürsin için işler tersine döndü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin muhteşem reytingleri artık yok… Dizinin düşüş trendinde olduğu artık netleşti. Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizilerinin başlamasının ardından Sen Çal Kapımı’nın tüm havası yavaş yavaş sönüyor.

Temmuz ayında başlayan ve yaz ekranının en başarılı yapımı olan Sen Çal Kapımı, geçen hafta ciddi bir düşüş yaşamıştı. Reytinglerdeki bu düşüş rakip dizilerin güçlü duruşundan kaynaklanıyordu. Artık reyting elde etmek çok zor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel sempatisi ve başarılı uyumları artık eskisi kadar reyting getirmemeye başladı.

Sen Çal Kapımı dizisinde hikaye de izleyicilerin pek beklendikleri gibi gitmiyor. Serkan ve Eda’nın ayrılıkları izleyicilerin içine oturdu belki ama, ekran başında aşk görmeyi daha çok isteyen bir hayran kitlesi olduğunu unutmamak lazım.

Sen Çal Kapımı dizisi bu hafta da reytinglerde düşüş yaşadı. 7-8 reytinglerde geri gelen dizi 4’lü reytinglerle birlikte izleyicilerinin neredeyse yarıya yakınını kaybetmiş gibi duruyor.

Son 2-3 haftada adeta paraşütsüz bir şekilde düşüş yaşayan Fox TV’nin dizisi, çok güçlü dizilerin karşısında romantik komedilerin şansının düşük olduğunu kanıtlar gibi. Ancak dizinin reytinglerinin birçok yapımdan çok daha iyi olduğunu da not edelim ve bu şekilde kalsa bile sezon boyu devam edebilecek bir durumunun olduğunu da hatırlatalım.

Sen Çal Kapımı 14 Ekim akşamı reytinglerde totalde 6. olurken, AB grubunda 7. sırada yer aldı.ABC1 grubunda ise yine 6.’lık elde etti.

Sen Çal Kapımı dizisinde felaket, Hande Erçel ve Kerem Bürsin için işler tersine döndü 7