Ana sayfa Sosyal Medya Ve sonunda çekimleri bitti!. Burak Deniz’in yeni filmi için geri sayım başladı!..

Ve sonunda çekimleri bitti!. Burak Deniz’in yeni filmi için geri sayım başladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’in başrolünde yer aldığı Gidenler filminin çekimleri bitti. Ekip ‘Paydos’ dedi. Burak Deniz, hayranlarına müjdeyi instagram hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Daha önce Blu TV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde birlikte oynayan ve partner olarak başarılarını kanıtlayan Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz ikilisi filmin çekimlerini tamamladı. Burak Deniz paylaşımına, ‘Tüm ekibin eline emeğine sağlık, büyük paydos’ notunu düştü.

Ve sonunda çekimleri bitti!. Burak Deniz'in yeni filmi için geri sayım başladı!.. 8

Filmin konusuyla ilgili çok bilgi yok ancak Burak Deniz filmde ‘Semih’ adlı bir karakteri canlandıracak. Geçtiğimiz günlerde karakterini sosyal medyada görücüye çıkaran oyuncudan sonra partneri Dilan Çiçek Deniz de instagram hesabından yaptığı son paylaşımda, filmde canlandıracağı ‘Defne’ karakterinin fotoğrafını yayınladı.

Filmin her iki karakteri de ilgi çekici. İki ünlü oyuncunun paylaşımları hayranlarının heyecan dozunu iyice artırdı. Dilan çiçek Gidenler filmi için imajını değiştirip, koyu renk olan saçlarını sarıya boyatmıştı.

Ve sonunda çekimleri bitti!. Burak Deniz'in yeni filmi için geri sayım başladı!.. 9

OGM Pictures yapımcılığında çekilen filmi Ozan Açıktan yönetiyor. Bir aşk hikayesi nin anlatılacağı Gidenler’de Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz ikilisine Şükran Ovalı ve Berrak Tüzünataç’ın da aralarında bulunduğu oyuncular  eşlik ediyor.

‘Semih’ ve ‘Defne’ karakterleri şimdiden yürekleri hoplatırken Gidenler filminin Netflix’de ne zaman izleyiciyle buluşacağı ise  henüz açıklanmadı.