Ana sayfa Dizi Haberleri En son Saygı’da izleğimiz Boran Kuzum cephesinde güzel gelişmeler var!

En son Saygı’da izleğimiz Boran Kuzum cephesinde güzel gelişmeler var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç neslin başarılı oyuncularından biri olarak gösterilen Boran Kuzum bir süredir ekranlardan uzak. En son Saygı dizisiyle izleyicinin karşısına çıkan oyuncudan güzel haberler var.

Analar ve Anneler dizisiyle 2015 yılında dizi setlerine adım atan oyuncu en büyük çıkışını Vatanım Sensin ile yapmıştı. Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Leon karakteriyle oyunculuktaki başarısını gösteren oyuncu ardından Şahin Tepesi ve Hakan Muhafız dizilerinde rol aldı.

Yakışıklı oyuncunun en son rol aldığı dizi ise BluTV için çekilen Saygı oldu. Dizide baş karakterlerden biri olan Savaş’ı canlandıran Boran Kuzum bu arada Aşkın Kıyameti isimli filmde rol aldı.

Netflix için çekilen filmde Boran Kuzum başrolleri Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı’yla paylaştı. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı filmin senaryosu ise Yılmaz Erdoğan’a ait. Ancak film hala ekrana gelmedi.

En son Saygı’da izleğimiz Boran Kuzum cephesinde güzel gelişmeler var! 61

Dolayısıyla Boran Kuzum bir hayli uzun süredir hayranlarının karşısına çıkmıyor. Ancak yakışıklı oyuncunun cephesinden güzel haberler var. Söylentilere göre birçok proje teklifi alan Boran Kuzum, dijital platformlarla görüşme halinde ve bir projeyi çok beğenmiş. Dolayısıyla başarılı oyuncu çok yakında yeniden setlere dönebilir.

Boran Kuzum’un rol aldığı Türk İran ortak yapımı Mest-i Aşk filmi ise tamamlanmasına rağmen hala yayın tarihi açıklanmadı. Mevlana’nın hayatının anlatıldığı filmde Hande Erçel Kimya Hatun, İbrahim Çelikkol İskender, Boran Kuzum Alaeddin, Selma Ergeç Kerra, Bensu Soral Meryem, Burak Tozkoporan da Sultan Veled karakterlerini canlandırıyor.