Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Veda Mektubu dizisi finale doğru rakip dizilerden çok daha iyi!

Veda Mektubu dizisi finale doğru rakip dizilerden çok daha iyi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşan Veda Mektubu dizisinin final yapmasına 2 bölüm kaldı. Gelen bilgiler dizinin 24. bölümü ile izleyicilerine veda edeceği yönünde.

22. bölümü pazartesi günü yayınlanan dizinin iyi reytingler alarak, tüm izleyici gruplarında günü ikinci tamamlaması da dikkatlerden kaçmadı.

Yine final kararı alınan Üvey Anne dizisinin yanı sıra sezonun iddialı yapımlarından Ruhun Duymaz’ı da geride bırakan Veda Mektubu dizisi, pazartesi rekabetinde öne çıkan dizi projesi oldu.

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizi yayınlanan 22’nci bölümüyle seyircinin beğenisini kazandı.

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de beğeni kazanan Veda Mektubu dizisi için artık hikayede sona gelindi. Neler olacağını izleyiciler de çok merak ediyor ve dizinin şimdiye kadar güçlü hikayesi ile ayakta kaldığını söyleyebiliriz. Tabii ki oyunculuk performansları da izleyicileri fazlasıyla etkiledi.