Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin büyük umut bağladığı yeni dizi Kızlarım İçin

Kanal D’nin büyük umut bağladığı yeni dizi Kızlarım İçin

tarafından ker_def

Kanal D’de Kasım ayı sonunda ekranlara gelmeye başlayacak olan Kızlarım İçin dizisinden ilk fragman yayınlandı. Bir babanın 5 kızıyla olan ilginç hikayesini anlatan Kızlarım İçin’de Fikret Kuşkan ve Tuvana Türkay başrollerde oynuyor. Kuşlar gibi özgür olması için kuş isimleriyle hayat bulan beş kızın hikayesini, babaları Yaşar anlatıyor!

Süreç Film’in yapımcısı olduğu dizide, Yaşar Yılmaz ve kızları Selvan, Sumru, Kumru, Suna ile Hüma’nın hayatlarını işleyecek.

Senaryosunu Zülküf Yücel’in kaleme aldığı Kızlarım İçin dizisinin yönetmenliğini Mesude Eraslan üstleniyor. ‘Kızlarım İçin’de Fikret Kuşkan, 5 kızı olan ‘Yaşar’ karakteriyle seyirciyle buluşacak. Yaşar’ın kızlarından Kumru’yu güzel oyuncu Tuvana Türkay canlandırıyor.

KIZLARIM İÇİN 1. BÖLÜM FRAGMANI

Sumru’yu Elifcan Ongurlar’ın, Suna’yı Ahsen Eroğlu’nun oynadığı dizide çocukların ihanet nedeniyle cinayete kurban giden anneleri Ayten’i ise Sibel Taşçıoğlu canlandırıyor.

Ailenin yaşadığı mahalledeki bakkal Zübeyr karakterine Numan Çakır’ın, onun eşi Hacer’e ise Ülkü Duru’nun hayat verdiği dizide Kumru’nun ilk aşkı Alper rolünü Özgün Çoban, hayatına daha sonra girecek olan avukat Yağız’ı da Serdar Özer oynuyor. Anıl Tetik ise dizide Egemen rolüyle kamera karşısına geçiyor. Cansu Fırıncı, Hakan Yufkacıgil, Meltem Gülenç ve Aslı İçözü de Kızlarım İçin dizisinde rol alacak.