Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay için yer aldığı her projenin kendinde bıraktığı etki farklı!

Tuvana Türkay için yer aldığı her projenin kendinde bıraktığı etki farklı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Gardırop Magazin isimli derginin hem kapağında yer aldı hem de açıklamaları ile dikkat çekti. Etkileyici güzelliğini ortaya koyan pozlarla hayranlarını bir kez daha etkileyen Tuvana Türkay, hayatında sakin bir dönemi geçirmekte olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, “Dingin ve önceliğimin kendimde olduğu dönemdeyim. Sımsıkı, kocaman sarıldım kendime. Kendimi bir çocuk gibi oturttum karşıma soruyorum. Dinliyorum. Ne eksik ne istersin? Neyden mutlu neyden mutsuzsun. Çalışıyorum, durmadan bir şeyler üretiyorum. Hali hazırda dizi devam ederken peş peşe güzel filmler yapıyorum” açıklamasında bulundu.

Kağıt Ev, Çember, Ağır Romantik, Olanlar Oldu, Kara Para Aşk, Emanet gibi dizilerde ve sinema filmlerinde rol alan Tuvana Türkay, ayrıca Yasak Elma isimli projede de etkili bir performans ortaya koymuştu. Ünlü oyuncu son dönemde Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi isimli diziyle yeniden setlerde yer alıyro.

Rol aldığı projelerde çok önemli deneyimler elde eden hem ülkemizde hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesi bulunan ünlü oyuncu, özellikle de Kara Para aşk dizisi ile büyük popülerlik kazanmıştı.

Her projenin kendisi için ayrı bir güzelliği olduğunu ifade eden Tuvana Türkay, “Hepsinin tadı birbirinden başkaydı. Hiçbirinde aynı karakteri oynamadım. Bir oynucu olarak hiç tekrara düşürmedim kendimi. O yüzden heyecanım hiç eksilmedi ne işime ne kendime.”