Ana sayfa Güncel Haberler teve2 yeni sezonu açıyor! Kelime Oyunu yeniden ekranda!

teve2 yeni sezonu açıyor! Kelime Oyunu yeniden ekranda!

tarafından ker_def

“Derya Baykal’a Gülümse”, “Kelime Oyunu”, “Kadın Dokunuşu” ve “Beni Takip Et” başlıyor… teve2, yeni yayın dönemine çok izlenen programları Kelime Oyunu ve Derya Baykal’la Gülümse’nin yanı sıra iki yeni program ile merhaba diyor.
Derya Baykal’la Gülümse ve Kelime Oyunu 16 Eylül Pazartesi ekranda…

“Derya Baykal’la Gülümse” yine dopdolu!

Yıllardır renkli ve sempatik sunumu ile kadın izleyicilerin gönlünde taht kuran Derya Baykal, sevilen programı “Derya Baykal’la Gülümse” ile kaldığı yerden devam ediyor. Sağlıktan modaya, el işinden ev işine, yemek yapmaktan ev ekonomisine kadar kadınların keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak olan program 14 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 14.00’de canlı yayınla teve2’de ekrana gelecek.

Bir TV fenomeni: Kelime Oyunu
teve2’nin fenomen yarışma programı Kelime Oyunu, yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor. Ali İhsan Varol’un başarılı sunumuyla Kelime Oyunu, yeni soru ve yarışmacılarıyla 16 Eylül Cuma günü saat 19.45’te izleyici karşısına çıkacak.

Yeni program: Kadın Dokunuşu
“Kadın bir dokunuşuyla etrafını çiçeklendirir, renklendirir…” Sağlık, moda, güzellik, çocuk bakımı, ilişkiler, hayata ve kadına dair her şey bu programda ekrana geliyor. Seren Fosforoğlu’nun sunduğu “Kadın Dokunuşu” 14 Eylül
Cumartesi teve2’de başlıyor.

Takip edilmezsen kaybedersin! “Beni Takip Et” çok yakında!
Sosyal medya ve televizyonu birleştiren “Beni Takip Et”, çok yakında teve2’de başlıyor. Türkiye’nin dört bir yanında yapılacak görüşmelerin ardından, daha önce birbirini tanımayan yarışmacılar, İstanbul’da bir AVM’de kurulan yaşam alanında 10 hafta boyunca ünlü birer internet fenomeni olmak için yarışacaklar. Yarışmacılar programda iki

takıma ayrılarak birbirleri ile yarışırken, sosyal medyada da televizyonun avantajını kullanarak kendi takipçi sayılarını arttırmaya çalışacaklar.

Yarışmacıların sosyal medya hesaplarını takip eden izleyiciler de, yarışmacıların oynayacağı veya sosyal medya üzerinden doğrudan takipçiler için yapılacak çok sayıda interaktif yarışmayla bu heyecana dahil olarak ödüller kazanabilecekler.

Yapımcılığını Marka Prodüksiyonun, genel koordinatörlüğünü Doğa Sülen’in üstlendiği yarışma programı “Beni Takip Et” için geri sayım başladı. Yarışmaya www.teve2.com.tr adresinden başvuru yapılıyor.