Ana sayfa Dizi Haberleri Vildan Atasever dizilere geri dönüyor hem de üçüncü kez aynı kararı aldı!

Vildan Atasever dizilere geri dönüyor hem de üçüncü kez aynı kararı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Vildan Atasever, televizyon dizilerine bir süre ara vermişti. Dijital diziler Bonkis ve Ölüm Kime Yakışır ile setlerde yer almasına rağmen, uzun bir süredir televizyon projelerinde bulunmadı…

En son TRT1 ekranında yayınlanan Payitaht Abdülhamid isimli dizide Saliha Sultan karakteri ile yerini alan oyuncu, ayrıca Malazgirt 1071 ve Aynı Gecenin Laciverti isimli film projelerinde de kadroda bulundu. Vildan Atasever, yeniden televizyon ekranına ve yoğun çalışma saatlerine geri dönme kararı aldı.

Oyuncu bir kez daha TRT1 ekranında hayranları ile buluşacak. 2019 yılında Vildan Atasever, Tek Yürek isimli dizide İlknur karakterini canlandırdı. Kamu yayıncısı olan TRT1’in bu dizisinde başarılı performans ortaya koyan oyuncu, ardından da 2020-2021 sezonunda Payitaht Abdülhamid projesinde yer aldı…

Vildan Atasever dizilere geri dönüyor hem de üçüncü kez aynı kararı aldı! 7

Vildan Atasever’in Kasaba Doktoru isimli diziyi tercih etmesi ile birlikte, 2022 yılında da yine TRT1 ekranında yer alacağı ortaya çıkmış oldu… Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı ile birlikte başrolde yer alan Vildan Atasever, yakında arkadaşları ile sette buluşacak.

Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan Kasaba Doktoru dizisi, Güney Kore’de çok sevilen Dr. Romantic’ten uyarlandı ve doktorların verdiği büyük mücadeleyi konu alıyor.

Vildan Atasever hayranları oyuncunun nasıl bir rolle hikayede yer alacağını da büyük bir merakla bekliyor. Oyuncunun üst üste kamu yayıncı olan TRT1 için çekilen dizilerden gelen teklifleri kabul etmesi bir tesadüf mü? Televizyon dizilerinde yer almak oyuncular için çok yoğun ve uzun zamanlarını ayırmaları gereken dönemler oluyor. Birçok oyuncunun TRT1 projelerini daha bir şevkle kabul ettiği biliniyor ve bunun nedeni de daha her şeyin daha düzenli olması gibi görünüyor.