Ana sayfa Sosyal Medya Vildan Atasever, Payitaht Abdülhamid’den sonra yeni dizide yeni imaj yaptı!

Vildan Atasever, Payitaht Abdülhamid’den sonra yeni dizide yeni imaj yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Vildan Atasever, 2002 yılından bu yana dizilerde rol alıyor. 19 yıllık kariyerinde birçok projede güçlü karakterlere hayat veren oyuncu, son dönemde ise dijital yapımlarda yer alıyor.

TRT1 ekranında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde bir süre yer alan oyuncu, Saliha karakterine hayat vermişti. Dizinin finalinden sonra ise bir süredir dinlenen Vildan Atasever, yeniden sete çıktı. Yeni dizisi için yeni imaj da yapan ünlü oyuncu, güzelliği ile yine hayranlarını mest etti.

Vildan Atasever, Payitaht Abdülhamid'den sonra yeni dizide yeni imaj yaptı! 9

BluTV’de ilk sezonu beğeni toplayan Bonkis isimli dizinin ikinci sezonu için ekip buluştu. Vildan Atasever dizinin başrolünde yer alıyor. Büyüleyici doğa manzaraları ile eğlenceli bir hikaye sunan Bonkis dizisinde hikayeyi yazan Deniz Tezuysal, aynı zamanda başrolde de bulunuyor.

Bir kadın hikayesi sunan dizinin ilk sezonu ilgi gördükten sonra ikinci sezon kararı alınmıştı. Hikayede yeni sezonunda işler tamamen değişiyor ve Bonkis, karavanıyla yollara düşüyor.

Dizi ekibi Bozcaada’da çekimlere başladı. Hikayede festivale doğru yola çıkan ekip, kafeye kilit vurulmuş olsa da pes etmeyecek. İzleyiciler Deniz’in bu sefer neler yaşayacağı merakla bekleyecek.

Vildan Atasever, Payitaht Abdülhamid'den sonra yeni dizide yeni imaj yaptı! 10

Yollara düşmeden önce Bonkis’i “feminist pavyon”a dönüştürme çabası ise izleyenlere oldukça eğlenceli anlar yaşatacak. Vildan Atasever, Öykü Naz Altay ve Sergen Deveci’nin rol aldığı dizinin yeni sezonunda kadroya sürpriz isimler de dahil olacak.

Instagram hesabından bir süredir paylaşım yapmayan Vildan Atasever, köpeği ile yeni halini paylaştı. Ünlü oyuncunun hayranları yeni bir televizyon dizisi ile ekranda yer alıp almayacağını da merak ediyor. Bonkis isimli dijital diziden sonra Atasever’in teklifleri değerlendirmesi bekleniyor.

Vildan Atasever, Payitaht Abdülhamid'den sonra yeni dizide yeni imaj yaptı! 11