Ana sayfa Sosyal Medya Elif Doğan’ın şansı yine devreye girdi yine çok iddialı diziye adını yazdırdı

Elif Doğan’ın şansı yine devreye girdi yine çok iddialı diziye adını yazdırdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sosyal medyada hızla hayran kitlesini artırmakta olan Elif Doğan, son 5 yıla birçok proje sığdırdı. 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz isimli dizide Suna karakteri ile setlere adım atan genç oyuncu çok şanslıydı.

Yer aldığı projelerde iyi performanslar ortaya koyan oyuncu, üst üste farklı roller canlandırarak tecrübesini de artırdı. Kayıp İnci isimli sinema filminde de rol alan oyuncu, önüne gelen fırsatları çok iyi değerlendirdi.

Elif Doğan; Hayat Bazen Tatlıdır, Darısı Başımıza, Çukur, Zengin ve Yoksul ve Gençliğim Eyvah isimli dizilerde yer aldı… Bir süredir dinlenmekte olan oyuncu, yeni sezon için de büyük bir anlaşma yaptı.

atv ekranında yayınlanacak olan Destan isimli yeni dizinin kadrosuna katılmayı başaran genç oyuncu, Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin başrolündeki dizide yer alacak. Selim Bayraktar, Buse Meral ve Deniz Barut’un da Destan dizisi için anlaşma yapılan isimler olduğu ortaya çıktı.

Elif Doğan'ın şansı yine devreye girdi yine çok iddialı diziye adını yazdırdı 7

Elif Doğan, kariyerinin daha başlarında önemli dizilerde rol almayı başardı. Özellikle Çukur’daki performansı ile dikkat çeken Elif Doğan, şimdi de Destan gibi yeni sezonun iddialı projelerinden birisine katıldı.

Oyuncunun şansının da yanında olduğu ve 2016 yılından bu yana iyi projelerde yer aldığını söylemek yanlış olmayacaktır. İyi performanslar sergileyerek şansını iyi kullanan Elif Doğan, instagram’da 600 bine yaklaşan hayranı ile yeni dönemin dikkat çeken kadın oyuncularından birisi konumunda.