Ana sayfa Dizi Haberleri Ya Çok Seversen dizisiyle ilgili bir iyi bir de kötü gelişme yaşandı!

Ya Çok Seversen dizisiyle ilgili bir iyi bir de kötü gelişme yaşandı!

tarafından ker_def

‘’Ya Çok Seversen’’ eğlenceli yeni bölümüyle sosyal medya listelerini salladı. Ancak reytinglerde elde edilen sonuçlara bakıldığı zaman moraller bozuldu.

Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ önceki akşam yayınlanan 5’inci bölümündeki eğlenceli ve bir o kadar da duygu dolu sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitledi.

Türkiye kadar dünyanın farklı ülkelerinde de yoğun ilgiyle takip edilen dizi, Ateş ve Leyla’nın yakınlaştığı final sahnesiyle sosyal medyada çok konuşulurken 1 saat içinde 300K tweet ile trend listelerini de salladı.

Dizinin sosyal medyada bu kadar etkili olmasına rağmen, reytinglerde yaşanan düşüş ise büyük bir hayal kırıklığı olarak gözlerden kaçmadı.

Beşinci bölümü geride kalan Ya Çok Seversen dizi projesine olan ilginin sosyal medyada patlama yapmasına rağmen, reytinglerde yaşanan sıkıntı büyük bir tezatlık olarak dikkatlerden kaçmıyor.

Dizinin beşinci bölümü tüm kişiler kategorisinde 4. olurken, AB kategorisinde 7.’lik ve ABC1’de ise 6.’lık elde edildi. Dizinin reytinglerde yaşadığı kayıp ise gelecek bölümler öncesi büyük bir sıkıntının işareti olarak algılanmaya başlandı.