Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yabancı Damat dizisini özleyenler İçimizden Biri’ne takılabilir!

Yabancı Damat dizisini özleyenler İçimizden Biri’ne takılabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan İçimizden Biri isimli dizinin konsepti Yabancı Damat’ı hatırlatıyor… Hikaye olarak İrlandalı Adam ile Türk Havva arasındaki aşkı anlatan dizi, bir komedi yapımı olarak öne çıkıyor.

Bora Akkaş ve Özge Yağız ikilisinin iyi bir uyum yakalaması da başarılı bir başrol seçimi olduklarını ortaya koydu. Özellikle hikaye noktasında Yabancı Damat isimli çok sevilen diziyi hatırlatan İçimizden Biri, ayrıca hikaye kurgusu bakımından da Yeni Gelin isimli diziyi hatırlatıyor.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, İçimizden Biri dizisinin Pazar akşamları dram yapımları karşısında işinin zor olduğunu belirten bir değerlendirme yaptı.

Anibal Güleroğlu, ekranda gülmek ve eğlenmek isteyenler için Show TV’nin yeni dizisinin iyi bir alternatif olduğunu da düşünüyor. İşte o yazıdan bir bölüm:

Yabancı Damat dizisini özleyenler İçimizden Biri'ne takılabilir! 7

“Halihazırda şiddetin ve törelerin ağır bastığı içerikler cephesinden yarışa katılarak mevcut Pazar dizileri arasında başı çeken ‘Uzak Şehrin Masalı’ ile ‘İkimizin Sırrı’nın gerisinde kalan dizi, izleyicideki dram sevdasına karşı nereye kadar direnebilir ki? Anlayacağınız yabancı damat komedisini başlangıç itibariyle gayet güzel sergileyen ‘İçimizden Biri’nin işi hiç kolay olmayacak ilerleyen süreçte.

Süreç Film imzalı ‘İçimizden Biri’, mantıksızlıklara odaklanmak yerine, düşünmeden gülmeye yönlendiren… Keyifli vakit geçirterek dram ağırlıklı dizilerin ve yaşamın kaygısından bir nebze uzaklaşmayı sağlayan… Komedinin ‘Yabancı damat’ merakını kendi üslubuyla bir kez daha ekrana taşıyan… İzleyiciyi kulak tırmalayan şivelere maruz bırakmayan… Ve cıvıl cıvıl renklilikteki atmosferiyle ‘Tam yaz dizisi olacak özellikteymiş’ dedirterek sezonun ağır topları karşısında ezilebileceğini düşündüren bir yapım.

Ekranların şiddet ve kabadayılıkla kararan dizi çehresinde bir parça gülüş olarak yerini alan ‘İçimizden Biri’nin reyting savaşlarında yenik düşmeyip uzun soluklu olması temennisiyle… Bu zorlu mücadelede bol şans.”