Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerinin reytinglerde zirve yarışı aynen devam!

Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerinin reytinglerde zirve yarışı aynen devam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Cumartesi rekabetinde geçen sezonun benzeri bir tablo görüyoruz… Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizileri ikinci sezonları ile ekranda yeniden izleyicilerin karşısına çıktı. Cumartesi rekabetine ayrıca Fox TV’nin Son Yaz dizisi geldi. Gönül Dağı dizisinin dün akşam yayınlanan 32. bölümü tüm kişilerde günü ikinci bitirdi. Ancak dizi hem AB hem de ABC1 gruplarında birinci sırayı elde etmeyi başardı.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı TRT1 dizisi Gönül Dağı, geçen sezona göre reyting oranlarındaki düşüş ile de dikkat çekiyor. İki haneli oranlar elde etmeyi başaran dizi çok daha düşük reyting sonuçları aldı. Ancak sezonun ilerleyen dönemlerinde Gönül Dağı’nın yeniden iki haneli rakamlara çıkması da bekleniyor.

Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerinin reytinglerde zirve yarışı aynen devam! 6

atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisi de geçen sezon olduğu gibi tüm kişiler kategorisinde birinciliği elde etti. Dün akşam yayınlanan 20. bölüm yine çok etkileyiciydi. Hem genç hem de tecrübeli isimlerde kurulu güçlü kadrosu ile atv dizisi başarılar elde etmeye devam ediyor.

Kardeşlerim, tüm kişiler kategorisinde birinciliği bırakmayacak gibi bir durum var. AB’de günü üçüncü bitiren dizi, ABC1’de ise ikincilik elde etti.

Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerinin reytinglerde zirve yarışı aynen devam! 7

Fox TV’nin Son Yaz dizisi Cuma akşamlarından Cumartesi’ye kaydırıldı. Bu değişikliğin yanı sıra bazı ayrılıklar da yaşandı. Diziye yeni katılan karakterlerin ilk kez yer aldığı 22. bölümün reytingleri beklentilerin altında kaldı. Son Yaz dizisi ilk sezonda çok daha iyi oranlar elde edebiliyordu.

Tüm kişiler kategorisinde altıncı olan dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise günü dördüncü tamamladı. Rakamlar pek tatmin edici gelmeyince, önümüzdeki haftaların sonuçları daha da önem kazandı.

Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerinin reytinglerde zirve yarışı aynen devam! 8

Cumartesi rekabeti önümüzdeki haftalarda çok daha sert geçecektir. Bu 3 dizinin yanına diğer kanallar yeni diziler getirebilir. Ancak Gönül Dağı ile Kardeşlerim dizileri kendi izleyicilerini sürüklüyor. Bağımlılık yapan iki dizi için de yeni rakipler bir tehdit olmayacaktır.

Ancak Son Yaz dizisi için hem hikaye hem de oyunculuk performansları çok iyi olsa bile reytingler konusu hep sorun olarak devam edecek gibi duruyor.