Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş dizisi iki genç oyuncuya büyük fırsat verdi!

Üç Kuruş dizisi iki genç oyuncuya büyük fırsat verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Üç Kuruş isimli dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

İçerde ve Çukur dizilerinin ardından bu yapımları beğeniyle izleyenler için Üç Kuruş hazırlanıyor. Ay Yapım imzasını taşıyan dizide hem tecrübeli ve dikkat çeken isimler yer alıyor hem de yeni gençler için büyük bir fırsat ortaya çıkıyor.

Üç Kuruş dizisinde özellikle de hikayenin ön planda olan İrfan karakterini canlandırması için anlaşılan oyuncu Diren Polatoğulları oldu… 1980 doğumlu oyuncu, 2011 yılından bu yana dizilerde yan rollerde yer alıyor. Dizinin hikayesinde İrfan, seri katil olarak öne çıkan bir karakter olacak.

Karadayı dizisinde İbrahim olarak akılda kalan Diren Polatoğulları, belki de kariyerinin en iddialı rolünü elde etti. Performansı merak edilen oyuncu, büyük bir çıkış yaparak geniş kitlelerin kendisini tanıması içinde önemli bir fırsat bulmuş oldu.

Dizide bir başka genç isim için de önemli bir fırsat var. Şahin isimli karakter için seçilen oyuncu Umutcan Ütebay oldu… Kartal karakterinin kardeşi Şahin olarak izleyeceğimiz oyuncu, Afili Aşk dizisindeki Sabri karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Umutcan Ütebay, yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisinde iyi bir rol bularak kariyerinde büyük bir çıkış yapabilecek fırsatı elde etti.

Hem Diren Polatoğulları hem de Umutcan Ütebay için Üç Kuruş dizisi popülerlik noktasında önemli bir adım olarak gözüküyor. Performansları ile izleyicileri etkilemeleri durumumda iki genç isme de bu dizi yeni fırsatlar yaratabilir.

Uraz Kaygılaroğlu, Nursel Köse, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Nesrin Cavadzade gibi önemli isimlerin yer aldığı Üç Kuruş dizisi için hazırlıklar devam ediyor.

Üç Kuruş dizisi iki genç oyuncuya büyük fırsat verdi! 4

Roman karakteri Kartal olarak izleyeceğimiz Uraz Kaygılaroğlu da yeni rolü için saçlarını sarıya boyattı. Roman dansları için de özel eğitim alan oyuncu, yeni sezonda çok farklı bir karakter ile hayranlarını şaşırtacak.