Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Boran Kuzum’u rastalı saçlarıyla görünce şaşıracaksınız!..

Yakışıklı oyuncu Boran Kuzum’u rastalı saçlarıyla görünce şaşıracaksınız!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Boran Kuzum şimdilerde yeni film projesi için sette bulunuyor. Sosyal medya hesabında da Mucize Aynalar adlı filmin setinden sık sık fotoğraflar paylaşan oyuncu farklı saç modeliyle dikkat çekti.

Muhtemelen peruk olan rastalı saçlı imajını sergileyen oyuncu, setten pek çok fotoğrafı instagram hesabında paylaştı. En dikkat çeken paylaşımlardan biri ise oyuncunun rastalı saçlarıyla yer aldığı video oldu.

Yakışıklı oyuncu Boran Kuzum'u rastalı saçlarıyla görünce şaşıracaksınız!.. 8

Tolga Örnek’in altı farklı Aziz Nesin hikayesinden uyarladığı Mucize Aynalar’ın başrollerinde Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Şebnem Bozoklu, Eren Demirbaş ve Zerrin Sümer yer alırken konuk oyuncu kadrosunda ise İştar Gökseven, İdil Fırat ve Galip Erdal gibi usta isimler yer alıyor.

Orchestra Content’in yeni projesi, edebiyat dünyamızın usta ismi ile sinemamızın önemli yönetmenini buluşturuyor! Kariyerini bir süredir Los Angeles’ta sürdüren yönetmen Tolga Örnek, altı yılın ardından Mucize Aynalar filmi için Türkiye’ye döndü.

Yakışıklı oyuncu Boran Kuzum'u rastalı saçlarıyla görünce şaşıracaksınız!.. 9

Borsan Kuzum’un paylaşımları filme olan merakı artırırken, Mucize Aynalar, farklı anlatımı ve orijinal görsel dünyasıyla öne çıkacak.

Mucize Aynalar, seyirciyi kahkahalı, sürprizlerle dolu bir anlatımla hem gerçekçi hem de gerçeküstü bir yolculuğa çıkarmayı hedefliyor. Film, Nesin Vakfı’nın da 50. yılında hayata geçmesiyle ayrıca önem taşıyor.