Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin favori çifti değişti! Yeni favori çift reytinglere de olumlu yansır!

Kızılcık Şerbeti dizisinin favori çifti değişti! Yeni favori çift reytinglere de olumlu yansır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinin başarılı hikayesi, reytinglerle de desteklenmeye başlayınca önemli bir proje olarak dikkatleri çekmeye devam ediyor. Dizinin hikayesinde seküler bir ailede yetişen genç bir kadının, muhafazakar bir aileye gelin gitmesi ile birlikte yaşanan kültürel çatışmalar ve uzlaşmalar öne çıkartılıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi bu tür toplumsal durumları yaşayanların çok yoğun olduğu ülkemizde önemli bir farkındalık projesi olarak yükseliyor ve dizinin pozitif yönleri öne çıkartılırken, bazı konular ise sosyal medyada fazlasıyla eleştiri konusu oluyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde tüm izleyicileri memnun etmek pek mümkün olmayacak gibi gözüküyor. Özellikle de Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör ikilisinin dizinin ana karakterleri olan Doğa ve Fatih’i canlandırması hayranlarını heyecanlandırdı. İki genç oyuncu da rollerini gayet başarılı şeklide sürdürüyor ve iyi bir çift görüntüsü çiziyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin favori çifti değişti! Yeni favori çift reytinglere de olumlu yansır! 9

Ancak Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa ve Fatih’e rakip olan ve hatta onlardan bile daha etkili olmaya başlayan yeni bir çift her geçen bölüm daha da çok öne çıkıyor.

Kıvılcım ile Ömer karakterlerinden bahsediyoruz. Evrim Alasya ile Barış Kılıç ikilisi tecrübelerini de konuşturarak, karakterleri içselleştirdi ve bu durum ekrana da gayet olumlu yansıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin favori çifti değişti! Yeni favori çift reytinglere de olumlu yansır! 10

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım ile Ömer yakınlaşması sürdükçe dizi hayranlarının ilgisi de bu ikiliye doğru yöneliyor. Doğa ve Fatih karakterleri de dikkat çekiyor ama birçok dizi hayranına göre Kıvılcım ile Ömer birbirlerine daha uyumlu, daha iyi bir ikili olarak gözüküyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin favori çifti değişti! Yeni favori çift reytinglere de olumlu yansır! 11

Bir dizi hayranı diyor ki, “Kıvılcım gittikçe Ömer’den etkilenmeye başlıyor. Harika bir ikili olacaklar ama bu durumu nasıl ailelerine açıklayacaklarını merak ediyorum ve sabırsızlıkla o günleri bekliyorum.”

Bu yorumdan da anlaşılacağı üzere iki karakterin yakınlaşması dizinin hikayesinde yeni durumları beraberinde getirecek ve izleyici merakı da daha çok artacak. Bu durumun reytinglere de olumlu yansıması olması bekleniyor.