Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Burak Deniz’den örnek davranış!..

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz’den örnek davranış!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranlara en son ATV dizisi Maraşlı ile gelen oyuncu Burak Deniz, Maraşlı’nın finalinin ardından bir daha ekranlarda yer almadı. Ancak oyuncu bu arada projeleri üst üste sıraladı.

Netflix için Kal filmini ve Şahmaran dizisini çeken Burak Deniz ayrıca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in İtalya’da çektiği Cahil Periler adlı dizide de rol aldı.

Burak Deniz şimdilerde bir sosyal sorumluluk projesiyle gündemde. Oyuncu, 6 Kasım Pazar günü  44.’sü gerçekleştirilecek  NKolay İstanbul Maratonu’nda, Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği UCİM için koşacak. Burak Deniz yardım kampanyasının duyurusunu sosyal medyadan yaptı.

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz'den örnek davranış!.. 7

Burak Deniz instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hayranlarından destek isteyerek, “Benim adımlarımın çocukların umuduna dönüşmesi için bağış kampanyama destek olmak isterseniz; aşağıdaki linkten yardımda bulunabilirsiniz” dedi.

Oyuncunun Dilan Çiçek Deniz ile başrolde yer aldığı Kal filmi 11 Kasım’da Netflix’de görücüye çıkacak. Yine Netflix için çekilen ve oyuncunun Serenay Sarıkaya ile başrolünde yer aldğı Şahmaran dizisinin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

Öte yandan oyuncunun geçtiğimiz yaz çekimlerini gerçekleştirdiği Ferzan Özpetek’in Cahil Periler adlı dizisi de geçtiğimiz günlerde Disney Plus’ta yayınlanmaya başladı.