Ana sayfa Dizi Haberleri Yalan dizisinde Melike gerçeği öğrendi, heyecanın dozu arttı!

Yalan dizisinde Melike gerçeği öğrendi, heyecanın dozu arttı!

tarafından ker_def

Büyük bir yalanın alt üst ettiği hayatları sürükleyici bir senaryo ile anlatan dizi Yalan, 6’ncı bölümüyle 8 Temmuz Pazartesi akşamı Kanal D’de yayınlandı. Heyecan dolu dizinin yayınlanan yeni bölümünde, Melike’nin “Öz ablam çocuğumu sattı!” sözleri çok çarpıcıydı.

HEYECANIN DOZU ARTTI

Yalan, yaz boyunca yeni bölümleri ile Kanal D ekranına gelmeye devam ediyor. İzleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran dizinin 6’ncı bölümü geride kaldı.

MELİKE GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Kızını Berrin’e satan kişinin ablası olduğunu öğrenen Melike, Hülya ile hesaplaştı. Melike’nin hapse girmeden önce kızını ablasına emanet ederken “Duyun! Öz ablam benim çocuğumu sattı!” sözlerini haykırması tansiyonu yükseltirken, sosyal medyada da dizi bir hayli konuşuldu

Melike, Duru’ya gerçekleri söylemek isteyince Berrin onu durdurmaya çalışıtı. Aralarında çıkan arbede dizinin 6. bölümünün en heyecanlı anlarıydı.

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği Yalan’ın oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat.”

Dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan otururken; senaryosunu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.