Ana sayfa Sosyal Medya Yalan haberlere karşı Kerem Bürsin’in elinde büyük bir silah var!

Yalan haberlere karşı Kerem Bürsin’in elinde büyük bir silah var!

tarafından ker_def

Sen Çal Kapımı isimli dizi ile parlayan Kerem Bürsin, Hande Erçel ile başrolünde yer aldığı dizinin ardından yeni projeler için çalışmalar yapmaya başladı. Oyuncu, çok yönlü birisi ve farkı projelerle de hayranlarının karşısına çıkmak istiyor. 2015’ten bu yana Birleşmiş Milletler’in toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik “HeForShe” isimli hareketine artık ünlü oyuncu da destek veriyor.

HeForShe hareketine katılan ve kadın hayranlarının hayranlığını bir kez daha kazanan oyuncu, ayrıca yalan haberlerle de mücadele etmek durumunda kalıyor. Bu konuda nasıl bir tavır aldığını Gain platformunda yayınlanan programda açıklayan Kerem Bürsin, ““Yalan haberlerin ömrü 1-2 gün” diyerek noktayı koydu.

Gerçekten de yalan haber artık sosyal medyanın çok yaygın olduğun günümüzde gündemde fazla süre kalamıyor. Kerem Bürsin, oyuncuların sosyal medya hesapları üzerinden bu yalan haberleri çok çabuk çürütebildiğini belirtti.

Oyuncu, bu konuda şunları söyledi: “Bir şey yalansa ömrü harbiden 1-2 gün. Her şeyi kontrol edemezsin. İsteyen istediğini diyecek. Yazmak isteyen istediğini yazacak.

Biraz hayatı da yaşamak lazım. Ayrıca sosyal medya diye inanılmaz bir güç var. Gerçekten seni rahatsız eden yalan bir haber varsa, açıp oradan açıklama yapabiliyorsun ve direkt senin ağzından çıktığı için tüm diğer haberler bir anda yok oluyor.”

Kerem Bürsin, oyunculuk öncesinde birbirinden farklı meslekler de yaptığını anlattı. Garsonluktan, şoförlüğe ve tuvalet temizlemeye kadar farklı işlerde çalışmak durumunda kaldığını belirten oyuncu, bir ara kısa süreli sosyal medya firmasında da çalıştığını anlattı.