Ana sayfa Dizi Haberleri 16 sezondur ekranda olan Arka Sokaklar’a bir ödül daha!

16 sezondur ekranda olan Arka Sokaklar’a bir ödül daha!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında aralıksız olarak tam 16 sezondur yayın yapıyor Arka Sokaklar dizisi. Pek çok isim gelip geçti diziden. Kimileri ilk günden beri var. Adeta ‘Kimler geldi, kimler geçti’ dedirtecek kadar çok kişiye ev sahipliği yaptı dizi. Aksiyon polisiye türündeki Arka Sokaklar’ın müdavimleri, dizilerini bırakmaya hiç niyetli değil.

Erler Film imzalı dizinin de ekrandan gitmeye şimdilik pek niyeti yok! Cuma akşamları yayınlanan dizinin hatırı sayılır kemikleşmiş bir izleyicisi var. Dizide hiç bitmeyen heyecan ve aksiyon, her hafta izleyiciyi ekran başına topluyor.

16 yıllık ekran yolculuğunda dizi her hafta reytingde de önemli sonuçlar almaya devam ediyor. İlk 10 sıralamasından çıkmayan dizi, gün birincilikleriyle de kanalın yüzünü güldüren reytinglere imza attı.

Bugüne kadar diziye ve oyunculara pek çok farklı kuruluştan onlarca ödül geldi ve hala da gelmeye devam ediyor. Son olarak Engelsiz Yaşam Vakfı’nın bu yıl 12’incisini düzenlediği “Yılın En İyileri Ödül Töreni”nden de ödülsüz dönmedi Arka Sokaklar dizisi.

16 sezondur ekranda olan Arka Sokaklar'a bir ödül daha! 8

Müzik, tiyatro, sinema, TV, spor, sahne ve iş dünyasının “En”leri vakfın yaptığı anketlerle belirlenirken Arka Sokaklar dizisi, “Yılın En İyi Polisiye Dizisi” ödülüne layık görüldü. Ayrıca Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı Usta Oyuncu Zafer Ergin’e de Yaşam Boyu Meslek ve Onur Ödül verildi.

Bu arada Kanal D’nin bir başka başarılı dizisi Yargı da 3 ödül birden aldı törende. “En İyi Dizi” ödülünü alan Yargı’nın oyuncuları Pınar Deniz ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ve Kaan Urgancıoğlu da ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü aldı.

16 sezondur ekranda olan Arka Sokaklar'a bir ödül daha! 9