Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalancı dizisinde gerçek yalancı ortaya çıkıyor!

Yalancı dizisinde gerçek yalancı ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında yeni sezonun iddialı dizilerinden birisi de Yalancı… Burçin Terizoğlu ile Salih Bademci ikilisini başrolde buluşturan dizinin 3. bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Dizide yalancının kim olduğunun netleşeceği sahneler bulacaksınız.

Yalancı’nın bu akşam ekrana gelecek 3. bölümünde Mehmet Emir sadece Deniz’in küpesini bulmamış bu savaşta bir adım öne geçmiştir. Deniz’in şansı pek de yaver gitmemektedir. Geçmişte kaldığını düşündüğü gizemli adam ortaya çıkmış, karşısına dikilmiştir.

Bu adam dengeleri değiştirecek, kendi gerçeğine sımsıkı tutunmuş tarafları bir kez daha karşı karşıya getirecektir. Doruk ise babasını, itibarını geri kazanması için adım atmaya zorlamaktadır. Aslında bu savaş herkesin kendi savaşıdır. Kazanan da, kaybeden de sürekli değişmektedir. Fakat yalancı için zaman dolmaktadır.

Show TV’de yayınlanan, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı dizinin senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldı.

Dizisinin başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak yer alıyor. Diğer oyuncu kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor: İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin.

”Yalancı”, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!