Ana sayfa TV Programları Benzemez Kimse Bize’nin konukları Cengiz Kurtoğlu ile İrem Derici

Benzemez Kimse Bize’nin konukları Cengiz Kurtoğlu ile İrem Derici

tarafından ker_def

Star’da yayınlanmaya başlayan ‘Benzemez Kimse Bize’, her pazar canlı yayınla ekrana geliyor. Sunuculuğunu Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy ve Türk müziğinin usta ismi Mustafa Keser’in yaptığı programın bu haftaki konukları ise; ‘Cengiz Kurtoğlu’ ve ‘İrem Derici’. ‘Benzemez Kimse Bize’ 3 Ekim Pazar günü saat 20.00’de canlı yayınla Star’da.

Yapımcılığını Poll Production By Polat Yağcı’nın üstlendiği ‘Benzemez Kimse Bize’, yine dopdolu bir bölümle ekrana geliyor. Bu hafta; arabesk-fantezi müziğin önde gelen isimlerinden Cengiz Kurtoğlu, unutulmaz şarkıları ve keyifli sohbetiyle programa renk katacak. Sesiyle olduğu kadar dobra açıklamalarıyla da adından söz ettiren başarılı şarkıcı İrem Derici de dillerden düşmeyen şarkıları ve esprileriyle eğlenceli anlar yaşatacak.

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in muhteşem yorumuyla kulakların pasını sildikleri “Benzemez Kimse Bize”, her zaman olduğu gibi sürpriz gelişmelere de ev sahipliği yapacak. İzleyenler sokak röportajları vasıtasıyla hayranı oldukları ünlülere ulaşmanın mutluluğunu yaşarken, konuklar kendileri için hazırlanan nostaljik görüntülerle zamanda tatlı bir yolculuğa çıkacaklar.

“Benzemez Kimse Bize” sürpriz içeriği ve eğlence dolu yeni bölümüyle, 3 Ekim Pazar saat 20.00’de Star’da.

Yayın Günü: 3 Ekim 2021 – Pazar
Yayın Saati: 20.00 – CANLI