Ana sayfa Sosyal Medya Yalancı dizisinin başarılı olması bir şarta bağlı!

Yalancı dizisinin başarılı olması bir şarta bağlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Yalancı dizisi için yoğun bir hazırlık dönemi yaşanıyor. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin başrolünde yer aldığı dizinin ekibi kısa bir süre önce sete çıktı. Çekimlerin başlaması ve ilk fragmanın yayınlanması ile birlikte Yalancı dizisi daha da çok öne çıktı.

Dizinin geniş bir oyuncu kadrosu var ve başarılı isimlerin buluşması büyük bir avantaj olarak değerlendirilebilir. Başrol oyuncularının geçmiş projelerindeki başarıları dikkat çekici. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ikilisi iyi bir seçim oldu ve izleyicilerin de ilgisini çekti.

Birisi edebiyat öğretmeni Deniz, diğeri ise ünlü bir cerrah Mehmet… Çocukları üzerinden tanışan ve bir akşam yemeğinde buluşan Deniz ile Mehmet’in arasında yaşananlar ve sonrasında ortaya atılan iddialar dizinin hikayesinin temelini oluşturacak.

Yalancı dizisinin başarılı olması bir şarta bağlı! 8

The Liar isimli İngiliz dizisinden uyarlanan Yalancı dizisinde yalanın nerelere varabileceğini göreceksiniz. Sosyal medyada da izleyiciler yeni diziden çok umutlu. Binlerce paylaşım yapılan dizi hakkında ilk yorumlar hep pozitif geliyor. Özellikle Burçin Terzioğlu hayranları heyecanla bekliyor. Hayranlar sosyal medyada da yaptıkları paylaşımlarla Yalancı dizisinin geniş kitlelerin dikkatini çekmesi için büyük çaba harcıyor.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, yeni dizinin başarılı olabilmesi için senaryonun önemine işaret etti. Güleroğlu, “Haklı olduklarını ispat etmeye çalışan iki insanın farklı biçimde anlattıkları gecenin gerçeğini aramak ve herkesten yüzünü gizleyen gerçeğe ulaşmak üzerine gelişecek” diye yazdı.

Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’ın da başrolünde yer aldığı Yalancı dizisinin çok ilgi görmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yalancı dizisinin başarılı olması bir şarta bağlı! 9

Anibal Güleroğlu’na göre dizinin başarısı için senaryonun çok iyi işlenmesi gerekiyor. Senaryoyu yazan Yazıhane ekibine çok iş düşüyor.

Anibal Güleroğlu, orijinal dizi üzerinden uyarlama yeni dizi için şu uyarıyı da yaptı:

“Başarıyı getirecek asıl detay, her uyarlamada olduğu gibi yan konuların ve karakterlerin orijinali bozmayacak biçimde yaratılması olacaktır. Çünkü orijinalin tükendiği noktada bocalamak her daim ihtimal dahilinde. Kuşkusuz bunun yükü de büyük ölçüde senaryoyu ortaya çıkartacak olan Yazıhane ekibine düşmekte.”