Ana sayfa Dizi Arşivi El Kızı dizisinin kadrosu tamamlandı çok güçlü isimler bir araya geldi!

El Kızı dizisinin kadrosu tamamlandı çok güçlü isimler bir araya geldi!

tarafından ker_def

Yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan yeni dizilerden birisi de El Kızı… NTC Medya tarafından uzun süredir hazırlıkları yapılan dizinin çekimlerine yakında Muğla’da başlanacak.

Çekimler öncesinde ise ekip bir araya gelerek hem tanıştı hem de okuma provaları yaptı… Feride Kaytan’ın yönetmenliğini yapacağı El Kızı dizisinin çekimlerinin Muğla’nın Ula ilçesinde ve çevresinde yapılması planlandı.

El Kızı dizisinin kadrosu tamamlandı çok güçlü isimler bir araya geldi! 9

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ı başrolde buluşturan yeni dizinin ekibi de çok etkili oyunculardan kuruldu. Dizinin tüm oyuncu kadrosu tamamlandı ve isimler de ortaya çıktı.

Dizide yer alacak oyuncu kadros şöyle: Sevda Erginci, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper…

El Kızı dizisinin kadrosu tamamlandı çok güçlü isimler bir araya geldi! 10

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği El Kızı dizisinin Eylül ayında Fox TV ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Küçük yaşta öksüz kalan Ezo isimli genç kadının başından geçen acı olayların anlatılacağı dizinin senaryosunu Hilal Yıldız yazıyor.

El Kızı dizisinin kadrosu tamamlandı çok güçlü isimler bir araya geldi! 11

Dizinin ekibi İstanbul’daki provalar tamamlandıktan sonra toplu olarak Muğla’ya giderek çalışmalara başlayacak.